Han är sämre nu..

Hoppades att lillbrorsan skulle bli utskriven idag. Var där i går och hälsade på honom. Med en massa morfin i kroppen sover han mest, men jag fick iaf i honom lite vätska och en miniprommis i korridoren. Bästa lillebror, han har så ont. Ändå försöker han, till varje pris, alltid vara positiv och trevlig. Ödmjuk och tänker alltid på alla andra.
Tyvärr kommer han inte hem för han är mycket sämre idag. Vet inte så mycket mer än att hans värden var sämre, såren var värre och han var tvungen att åka ambulans till specialisttandläkaren.
Så idag, på fjortisarnas afton, får lilla älsklingen spendera kvällen i sjukhussängen istället medan de flesta andra fjortisarna är ute och röjer.

Föreläsning om livsåskådning på förmiddagen. Vilken människosyn har man egentligen?
Lunchat med Nisse på ballkongen och sitter nu själv och dricker upp kaffet. Ska försöka läsa lite, tiden känns knapp nu innan sommaren börjar. Känner mig stressad över allt och vill mest åka härifrån. Behöver vara ledig nu, helt ledig. Behöver åka bort, få tänka på något annat än skola och vardag. Jag hoppas det blir någon liten resa andra helgen i juni. Mina enda få lediga dagar och alla mina bästa är på SRF. Bort, bort från allt..

Kommentarer
Postat av: Any

ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!

2008-04-30 @ 18:09:55
URL: http://anypany.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback