Blubb

image59

Skola på dan. Fick tillbaka statistiken, och det va lurigt. Det jag inte trodde jag kunde fick jag rätt på och det jag trodde jag kunde fick jag fel på. Hum. :)
Klara och jag begav oss till city för att inhandla TUNG, DYR men rolig och jävligt intressant bok..
Lunch fick vi också i oss, skräp. Dumma klara :)
Efter lite kik på Åhlens så hem. Tävttat, bytt till rena sängkläder. Vardagslyx och singelpassion. haha.
Pratat med Sandra. Saknar min galna brutta.
I morrn Skola OCH jobb. Puh.

Könsbyte

Ibland önskar jag så innerligt att jag var född med penis. Och nej. Det är inte för att jag vill testa hur det känns och runka (nåväl, inte den här gången) utan för att det verkar vara så jävla mkt lättare många gånger!
Avskyr att släkt och familj (och bekanta?) alltid räknar med än. Att man alltid finns där, alltid ställer upp. Alltid bra på att fixa, koka kaffe, städa, duka.. ALLT KVINNLIGT! Arg på att den äldre generationen inte hängt med. Att de inte förstår att samhället blivit mer jämnställt. Att vi inte lever i det förflutna, att deras söner gifter sig med likadana kvinnor som deras morsor. Jag hatar att vältra mig i dåligt samvete som jag inte tycker att jag förtjänar att ha men som jag ändå har. HATAR DET. Idag känner jag mig som en riktig jävla feminist. Kanske ska sluta raka mig under armarna? Ahhhhhh! 

Förut martyrsamtalet som pajade kvällen så har dagen varit super. Skola och sen sen lunch med Anna-panna. Lovely. Saknat min skrutta. Nu till sängen. Upp tidigt. Skola och sen lunch med Klara. Tvättstuga också. Verkar som jag får klara mig utan penis trots allt. 

 

2 steg framåt, 1 bakåt

Bakslag idag. Igen. Men det är okej. Det löser sig, det går alltid att fixa.

Sam ska roa mig ikväll, kommer snart och hämtar mig. Lovely.
image58
Hur många skrapar rutorna med pekbibeln? HAHA

Segt

Igår var det full rulle.. Skola på förmiddag och lämnade in den förbannade hemtentan. Lunch med Fanny och hennes mamma vid stureplan. Jobbade från kl.1. Mötte Klara vid slussen och gick till O´learys för att dricka bira och kolla fotboll. Satt där någon timme innan Peter och Peter kom. Mycket trevlig kväll som av någon konstig anledning slutade med att jag började må dåligt.. Somnade på t-banan och fick knata från Vällingby. Bästa Joakim höll mig sällskap i telefonen iaf :)

Idag väckte J mig när han kom för att fika. En risig Viktoria öppnade dörren och inte har det blivit bättre under dagen.. Städat, gjort mig pank på kurslitteratur och legat på soffan och slumrat ett par timmar. Får inte riktigt bort min loja känsla. Känner mig bara så jävla trött. Hoppas det går över snart, helgen blir iaf super! Kan man betala med kurslitteratur i baren?

MULKKUPÄÄ

Så. Med vissa klagomål på att jag bara har veckodagar som rubriker så kommer en annan att bita i, HAHA!
Skriv en kommentar om du vet vad det betyder :P

2 tentor med 1 dag emellan. Deadline på hemtentan i morgon och jag har jobbat hela dagen idag. Puh. Blir att kolla igenom den igen snart och sen försöka lägga mig i någorlunda okej tid. Intruduktion på nya kursen i morgon, sen jobba igen. Jobba torsdag. Fullspäckad helg som kommer. Jag är TRÖTT! 
Ska iaf efter jobbet i morgon se fotbollen ute, dricka ett par öl. Hem tidigt, men skönt att få träffa lite folk... Slappna av och ha ett par timmar utan att tänka på dessa jävla tentor hela tiden... Well. Bara att sätta igång och skriva klart så jag kan skriva ut skiten! Natti! 
image56
Anna ser ungefär lika road ut som jag gör nu vid min dator :)

Söndag

Va superkul hos Pelle igår, bästa gänget! Men som alltid så ska man stanna hemma, för förfesten är nästan alltid roligast! Trist, men väntat resultat på fotbollen. Vi stängde av ljudet och skrålade till gammal hederlig hårdrock istället :) I morse knackade Fru ågren på dörren och kikade in, men jag har stängt henne ute nu. Det är okej :)

Trots ganska tung huvudvärk så har pluggandet gått ganska bra idag. Dock känns det som att plugga glosor, och det är inte min grej riktigt. Det vill bara inte fastna... Hum.
image54
Va fan gör Johan? :)

Lite bättre nu..

Känns lite bättre redan faktiskt. Ska inte vara så hård mot mig själv, det löser sig! Fanny, tack för att du ALLTID stöttar mig! *älska*

Har varit och fikat hos släkten och träffade kusinerna och ett par swedenrock anhängare.. Trevligt ;)
Så nu har jag bestämt mig för att jag ska åka till Pelle iaf ikväll.. Vill ju iaf se fotbollen, och behöver träffa lite positiva människor. Det är dessutom bara mina underbara där som jag träffar allt för sällan. Lovely. Blir roligt och Pelle vart superglad för att jag kommer! *älska* Får se om det blir utgång, haha. Man känner sig själv rätt bra vid det här laget så man vet att karaktären lätt blir förstörd efter en flaska vin ;)

NU ska jag göra mig iordning och stoppa ngt i magen innnan jag pyser.
Nya tag i morrn. Tenta på måndag igen. Puh.

:(

Jag är så förbannad, frustrerad och ledsen på mig själv. Vet att tentan gick fullständigt åt helvete. Det kommer bli mitt absolut sämsta resultat någonsin genom hela min skolgång!
AHHHHHHHHHH. Jaja. Vet att det bara är att göra om, att ingen klarar sig genom en hel utbildning utan att göra om några tentor men iaf. Jag är inte bra på att misslyckas. Jag AVSKYR att misslyckas. MEn mest hatar jag att jag inte gjort mitt bästa. För jag har ju knappt pluggat till den. Jävla korkade Viktoria.

När jag hoppade på 3:an vid tjärhovsplan sätter jag mig ner helt försjunken i tankar och märker inte att jag sätter mig mitt emot en gammal kompis jag inte sett på evigheter. Jessika!  Henns lilla tjej hade blivit en stor tjej och en ny va på väg. Jaha. Vi bytte nummer "vi måste verkligen höras". Jaha. Lustigt samanträffande var det iaf.

Fika hos morbor på eftermiddagen. Ingen större lust, men ingen att idé att sitta hemma och gräma mig nu...
Däremot jävligt otaggad för ikväll.. Tror inte jag ska träffa någon alls. Pricken över i:et är att vi förlorar fotbollen också. Optimal skitdag!

Hopp!

Intensiv morgon.. For upp till Vällingby och barnmorskecentralen med puls. Usch vad jag hatar dessa mottagningar.. Gjorde iaf cellprovet. Inte så farligt ont, men herregud. Körde in en liten flaskborste i livmoderhalsen. Hum. Inte heller så farligt ont, men började blöda. Jaja. Nu är det gjort och nu ska ni tjejer också göra det! Prontooooo!
Handlade frukost på hemköp och fick vänta för länge på bussen.. Nu dricker jag kaffe och äter nyttigt bröd. Kollar på efter 10 om maskrosbarn. BÄsta maskrosbarn. De är inga offer!
Bästa citatet från Morgan Alling (skådisen)
"Man lär sig inte av sina erfarenhet utan av att analysera sina erfarenheter"

Älskade Anna kommer och fikar snart så då blir det ännu mer kaffe, haha. PUH. Men det är på tiden att hon släpar sig hit, va på tok för länge sen :)
image53


Glömde!

Va även nere och träffade Patrik. Han kikar lyor häromkring såhan undrade om jag ville följa med. Snygga Patrik. Självklart gör jag det ;) Hans mamma var det också, flickvännen va upptagen.. Kul och träffas, sjukt länge sen!

Borde vara trött.. Gick ändå upp ganska tidigt ju.. Men icke. KAn det ha att göra med att jag sipper på min rumpa hela dagarna och inte gör av med ngn energi? japp.
Ska iaf upp tidigt i morrn med. Cellprov. Ska handla god frukost i farten. Mums!

Sex and the city avsnittet i natt. Skrämmande påfallande.  Kändes som en hint. UPS!

Birdwoman

Haha.. Idag har jag efter att ha avreagerat mig på Fanny och skrattat hysteriskt en timme lyssnat på MIN Vincent kanske 100 ggr. Hahaha. Sniiigel.
I övrigt.. Jag ska bli en sån där galen gammal tant som vägrar män och bara har fåglar, haha. Som bor i ett hem med massa träd och sover i bur, MUHAHAHA.

Inget pluggande. Fastnade vid datorn hela dan. Ups. Inte bra.
image52
 Kärlek, haha


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG!

Fan fan fan. Dumma dumma dumma Viktoria kollade inte sitt jävla skit schema. Va helt säker på att resurstiden började kl 10, men koollade nu precis innan jag skulle gå och ser att den redan har börjat 8.30 och SLUTAR 10. Jag som alltid är noga och verkligen hade behövt gå dit. BAJS. Finns det ngt värre än att vara arg på sig själv. Jag kan inte ens skylla på någon annan. Det är bara mitt FEL och jag är arg som ett bi. Har sminkat mig i onödan, druckit kaffet för fort, gått upp till klockan (vilket iof är rätt bra att jag är uppe "tidigt") och klätt å mig. SKIIIIIIIT.

Well. Det är bara att kolla klart på nyhetsmorgon, efter 10. Kanske koka mer kaffe och plugga hemma. Men ändå. ÅHHHHHHHHHH.
image51
Så här känner jag mig och ser ut!

Helgen är över

Jaha. Vipps så var helgen över. Har tagit det superlugnt och mått superbra. Ingen ångest alls, allt har känts bra :)
Fått lite pluggande gjort, umgåtts lite med familjen och bara varit.

Det är dom små sakerna i livet som gör en lycklig. Nybryggt kaffe i soffan till nyhetsmorgon/efter 10, skrattanfall åt absolut ingenting med bästa vännerna, ett leende och snäll kommentar av busschauffören osv...

NU är det fotbollskväll på tv, tyvärr ganska pigg. Ska iväg till skolan i morgon för resurstimme i statistiken. Eftersom jag ligger en del lite efter så behöver jag all tid nu... Men det kommer nog gå bra, bara jag blir av med den här OLIDLIGT tråkiga hemtentan så... Puh.
Det kommer bli en bra vecka det här, trots all press. Välkommen måndag! :D

Lördag förmiddag

Hallå? det är snöööö ute. Ups. ganska fint faktiskt och solen skiner.
Hade en bra fredag i går. Fick lite pluggande gjort och lagade mumsig pastasallad. haha, när man är ensam kan man laga för 2 iaf.. Lunch och middag! HAHAHA.

Pratade med en väldigt trevlig pojke och satt och skrattade framför skärmen halva natten. Trevligt trevligt.
Nu kikar jag nyhetsmorgon, snart frukost och sen plugga ett tag.. Inte helt kul på helgen, men men. Ska nog iaf få till en fika med familjen och kanske en prommis med hundarna. Måste ut i luften lite!

Puss på er!
image50
Ännu en fikadag för ett par veckor sen med Anna

Jaha.

Helg i morgon. Tid som går fort. Hum. Just nu inte bra. Stressad. I morrn blir det hemma och plugga. HELA dan.

J var här i morse. Fikade. Skjutsade mig till skolan. Föreläsning. Till fridhemsplan för fönstershopping, sen till mormor. Fick mat :) Mamma och hundarna kom och vi fikade. Trevligt, men alltid lite irriterande. Varför önskar man allltid att man hade en annorlunda familj? De är iaf ganska bra att ha. På visst avstånd dock.

Idag är en sådan dag där det återigen känns som det finns ett tomt hål inom mig. Jag är inte ledsen eller något annat... Det bara känns tomt, som ett hål. Kan inte beskriva det på något annat sätt...

Nåväl. I morrn är det som sagt var PLUGGA och kaffe som gäller. Vad är helg när mans kjutit upp allt plugg? Nada.

Perfekt onsdag!

In och tränade på förmiddagen på jobbet, superkul. Körde cirkelträning och vart rejält slut. Mina jobbarkompisar (eller chefer) fick för sig att bjuda med mig på bowlingen iaf så det kläckte de ur sig vid träningen. Sådär framförhållning, men man är ju inte den som är den :)
Gärnet till skolan för föreläsning i statistik. Ökade på ångesten för hur mkt jag har nu. DUMMA DUMMA Viktoria som skjuter upp allt. Suck. jaja. Fredag blir det heldag med plugg, ska försöka skriva så mkt som möjligt på hemtentan faktiskt.
Iaf så åt vi middag på en riktigt bra restaurang på flemmingsgatan och eftersom den mkt förvirrade servitrisen inte skrev upp ölen på notan så kunde jag unna mig en öl till på bowlingen sen istället ;) Kom på igen att bowla är riktigt roligt.. Alltid sånt som man säger att man ska göra oftare men ändå aldrig gör. Trist att det är rätt dyrt bara, men ja.. Beror ju alltid på vad man jämför med.. Jag är roligare att köra med nu också då jag inte längre är så rutten förlorare som jag var förut, haha. Vann inte idag, inte ens i närheten, haha. Och alla överlevde, bra tecken :)

Nä.. kanske skulle hoppa i bingen nu så man kommer upp i morgon. Perfekt att sova på mina 2 öl, HAHA.

Onaniobjekt.

Senaste onaniobjektet:

image49

Vincent Pontare. Om jag vetat att Roger Pontare hade så jäkla snygg son hade jag övervägt att flytta med till Norrland då han friade på julgalen, haha!
SNIIIIIIIIIIGEL!!!

Igår for jag till Fanny för att vara vän och lite minibarnvakt när hon tvättade.. Hade en supermys kväll med linsmiddag, skarpa drinkar och popcorn (nåväl, lite godis slank ner också)
I morse vägrade jag vakna till helt när Luddisen for runt, så jag låg kvar när Fanny tog knodden till dagis och handlade frukost. Mys i soffan till efter 10 och festplanering!
Glöggfest it is! Askul planering och många bjudna.
Eftermiddagen spenderade vi i stan. Sushi och latte med mer planering inför partajet.
Nyss hemkommen och måste snart rycka ut och skjutsa mamma. Suck.

bloody sunday!

Halloweenfesten igår va supertrevlig!! :) Stefan och Patrik måste ha ägnat hela dan /veckan, månaden!!!!!) åt att pynta HELA lägenheten. Det va så fint och läskigt! Jag och Fanny har hela tiden trott att dom inte förstod hur fulla vi var på pride, men igår kom det fram att det hade dom. Och det rejält, haha. Men städade var vi iaf igår och det slutade med att det va Patrik som låg på toa och kramades ;)
Jättemys att träffa Fanny igen och alla andra superfina människor på festen. Lite ledsen i ögat att inte Frank kunde komma, men nu hoppas vi på fler inbjudningar, hihi.
Va duktiga studenter och åkte kommunalt hem också. Fanny får till vasastan så fick sällsis en bit och stapplade hem på mina FÖR höga klackar. Måste gå in och vänja mig igen med dessa livsfarliga stövlar, haha.

Idag har jag bara varit trött, men inte bakis. Så skönt. Kikade schemat också och insåg att jag bara har eftermiddagsföreläsningar den här veckan, så det är skönt!
For till kyrkogården idag och tände ljus för dom jag älskar. Både dom som finns, och dom som numer bara finns kvar i hjärtat.. Det var väldigt fint! Middag med familjen också. Dom är ganska bra att ha dom där knasbollarna :)

image48
Liiiiite långt ifrån kanske, haha. men det är ljusen i minneslunden, haha


Höhö

Är inte alls så bakis o skakis idag. Sweet. För ikväll är det halloweenfesten som vi längtat efter! Ska bli hur kul som helst!! 

Igår så hjälpte jag Anna att köra massa saker som hon skulle slänga.. Det gick prickfritt, haha. Körde för första gången en liten lastbil och det var hur kul som helst! Vi blondisar kände oss väldigt kaxiga där uppe :) 
Hann även med att skjutsa in en alltid lite för full Janne till stan också efteråt.. Sandra tvingade med mig ut på en bira på kvällen.. :) Så jag tvingade med Anna ut också fast på annat håll. TYVÄRR. Vi gjorde iaf ordning oss hemma hos mig och hade bara sådär flamsigt kul som vi kan ha! Kändes som vi druckit hur mkt som helst utan att vi hade gjort det... Det dracks iaf en del öl på anhcor och jag och Sandra hade faktiskt riktigt roligt.. Sandras ragg och hans kompisar kom dit och jag fick lite svårt att veta vart jag skulle titta när Sandras hand började röra sig under bordet, HAHA! Här kommer lite bilder från det galna fredagen! :)

image43

Coola tjejen! :)
image44
Kramar gasoltuben i ren panik bak i marcus van :)

image45
Sandra och hennes ligg

image46
Fint utsmyckat på toaletterna

 image47
Fick sånt där läppgrejs som gör att läpparna svullnar av en tjej. JÄVLAR va ont det gjorde!

Fortsätter vara lite djup!

image42

1. Du kan aldrig ta ansvar för någon annans känslor. Därför ska du inte försöka heller.

2. Aktiv ärlighet är det bästa sättet att skapa genuina och harmoniska relationer.

3. Skuldkänslor är effektiva maktmedel. Att styra med hjälp av dessa skapar däremot ingenting gott.

4. Att bryta kärlekslöshetstabut, att tillåta sig själv att känna att man inte älskar sina föräldrar, sin partner eller sina vänner är att ge sig själv möjligheten att finna genuin kärlek i sitt liv.


Idag kommer förmodligen bli en sjukt stressig dag, men nog rätt kul. Skräcken är den hyrda bilen från statoil, HAHA. Älskar att vara blond. Idag kommer jag o Anna stödja alla fördomar som finns med kvinnor i trafiken! :D

Men men. Janne vill ha skjuts, den ena vill det o den andra vill det. Hump. Får se vad som hinns. Bara jag hinner hem till 8 och IDOL i soffan, hihi. Måste ladda inför i morrn. Wiii. Fanny och jag på galenheter, allt som vanligt igen ;)

Svartsjuka

Svartsjuka är ett jävligt konstigt fenomen. Varför är man svartsjuk? Är det för att man har dålig självkänsla? Har det med ego att göra? Att det som är mitt, är mitt och ingen annans? Varför VILL man göra någon svartsjuk? Vill man ha uppmärksamhet eller bara göra den andra personen medveten om att "behandla mig bra för annars pyser jag, det är så många andra som vill ha mig"-metoden?
Varför blir man svartsjuk när man hör detaljer man inte vill höra om ngn man igentligen inte vill ha längre, men som en gång funnits där? Är det för att man vill att det i minnet bara ska finnas "våra" fina stunder och inte tankar på "dig" rumlandes runt med någon annan? Kan man inte bara acceptera att det är så. Varför berätta allt? Varför såra? Respektera andras privatliv. Acceptera att det förflutna är ett förflutet och inget man behöver berätta. Inte ens om någon frågar, för varför frågar personen? För att den är svartsjuk, dålig självkänsla, självdestruktiv? Ibland är det nog bra att stanna upp, fundera och analysera. Livet handlar inte bara om dej. Det är så mycket mer där. Där inne. Djupt inne. Det värsta. Varför berätta saker du VET sårar? Eller är du bara tanklös. Eller så är det som jag tror. Tror att allt kretsar runt dig. Mitt liv kretsar inte runt någon. Jag vill inte veta alla detaljer om någon. Vare sig det är killar i mitt liv eller vänner/bekanta. Mitt liv kretsar inte runt er, mitt liv är mitt liv. Däremot så tillför andra människor förhoppningsvis massa bra saker i mitt liv, men det KRETSAR inte runt er. Jag är viktigast för mig, och DU är viktigast för DIG.

RSS 2.0