Bakis deluxe

Matkoma är ingenting jämfört med bakiskoma. Det är inte förän nu som jag ens känner mig som en människa igen. Att bara ta sig upp ur soffan och till datorn är en stor bedrift och jag måste hålla mig i huvudet för att det inte ska ramla av. Köttbullar stekte jag också, allt för att jag ville ha ketchup. Vem fan blir sugen på ketchup? Uppenbarligen jag då.

Hade en superrolig kväll igår iaf, det gör att det kan vara värt det. Lite. Smaskig middag hos Anna med Katta. Dagens och tjejprat. Kimby kom och gjorde vår trio till en härlig fyra. Till Garbo, för att Katta ville men drog innan vi kom in för att jaga penis, vi andra gick iaf in och hade superkul! Bästa tjejkvällen med bara bra humör!

Inte får man någon sympati och klapp på huvudet heller, för jävla karl'n jobbar över. Som alltid.

Katta och jag skålar


Kramas med den fine Anna


Jag, Kimby och Anna svänger våra lurviga..

Resten av bilderna i bilddagboken.

Grattis Jonte..



Glömde ju nästan bort att ge det största grattiset till babybrother som fyller moppeålder idag. Dessvärre har ungen flytt till falun så jag får gratta honom irl i veckan istället...

Rör inte min rumpa!

När jag ändå är inne på bajsämnet kan jag lika gärna fortsätta.. För jag sprang på en av de mest klockrena artiklarna jag läst på länge. Att den var skriven av en av de bästa Svenska kvinnliga författarna gör ju inte saken sämre. Kvicktänkt, rättfram och med ett härligt språk skriver hon det som många av oss tänker. Iaf jag och Unni Drougge.
http://www.salongk.se/article.aspx?articleID=965&categID=215#



Fartrand i toaletten

Blir så fascinerad av fenomenter fartränder i toaletterna. Hur tänker man när man går därifrån med sin kladdiga avföring till hälften KVAR i toaletten?
Har man nacksärr och kan inte kika neråt och därför missar man? Har man en fetich på lukten och vill att det ska ligga kvar och osa lite extra? Har man något exprement för sig och vill se hur många kissningar det tar för fartranden att försvinna?

Svar till Janne, ordpolisen: Menade såklart gäspa, men flugan gästade min mun så lite rätt blev det ;)


Blödig, galen och uttråkad

Praktik över för den här veckan. Idag vart jag till och med tårig i ögonen och fick verkligen säga åt mig själv att skärpa mig. Vart kommer all blödighet ifrån? Om det ökar med åldern kommer snart östersjön att urvattnas..
Spenderar eftermiddagen med att vara hemmafru vilket betyder: Jag tvättar, äter chili con carne och har en fågel på axeln. Jag behöver nog komma ut lite tror jag ;)

Tips till allmänheten

Gästa inte medan du cyklar i motvind. Man sväljer halva sthlms flygfän... Skyddsutrustnings nästa gång, eller mer kaffe....

Phuuu.

7,5 timme praktik, kväll. Ingen rast, ingen middag. Hem genom regnet, in med lite knäckebröd och vatten.
Press om att snabbt kunna varva ner, praktik kl 7 i morgon bitti igen. Ingen matlåda nu heller. Men känner mig ändå glad idag. Fick fin present och lunchade. Kaffe på balkongen. Hade kunnat bada bubbel nu ikväll, men klockan kändes stressad. Finns fler chanser!



Dagens irritation:
JÄVLA småglin på fotboll som förstör. Hem och byt blöja istället, klipp er och skaffa ett jobb era patetiska jävlar!

Dagens saknad: Kim, sängen känns tom. Fanny, för länge sen vi sågs vacker!

Natti!

Vardagslyx

För att skapa sig en vardagslycka så måste man unna sig vardagslyx. Det konstaterade min smula och jag på igår iaf då vi smaskade i oss en grym middag och drack tre öl ute after work. Mer vardagslyx helt enkelt. Kan ju vara småsaker, som ett fotbad eller vad som. Idag blir vardagslyxen min lunchdejt ;)

Olga suger bra

Igår när jag och Kim var ute på shoppingrunda, passade jag på att köpa en ny hemhjälp. Jag har döpt henne till Olga och testade nyss hennes kunskaper och resultatet är mer än godkänt. Hon gör som man säger och jäklar vad hon suger. Duktig flicka!                                                             
                                                                                

Hårjävel

När man tvingas att rensa avloppen i badrummet hatar man att man har långt hår. Nu står jag här och hotar med saxen..

Drömmare

Jäklar vad den här helgen gick fort. Det är nästan lite ångest på det. Var bjuden på kräftskiva till Söte Pelle igår, men kände verkligen inte för att festa alls. Det blev att stanna kvar och dricka smaskig bål nere på ängen och smaska kräftor med grannar istället.

I övrigt har jag sovit dåligt och drömmer hela tiden. Om gamla människor, om att vi har blivit gamla och så vidare. Ska iaf försöka peta i mig lite frukost, för märkligt nog har jag iaf lyckats bli lite bakis..

Jublande Viktoria

Tar ett par dansskutt efter att ha öppnat mailen och fått det bästa av mail. Mail om att fysiologitentan är klarad! Kan faktiskt inte vara mer nöjd just nu, det känns som den tyngsta stenen släppt från mina axlar! Nu ska jag packa ner alla anteckningar så långt bort att jag förhoppningsvis inte hittar dom igen på länge! Nya året, här kommer jag!


Inte jag då, på bilden, men rätt likt va? ;)

Vill inte bli gammal. Alls..

Första dagen på praktiken avklarad. Kan konstatera att jag inte vill bli gammal. Inget fel på stället alls, det är väldigt fräscht och fint. Bara 3 år sen det byggdes och den där instutitionslukten finns inte. Det är de som har slutit sig i sig själva, som inte längre finns förutom en fysisk kropp som berör mig så illa. Som måste vändas varannan timme och som bara dricker välling 3 ggr om dagen. Som inte kan prata, inte hänger med. Sluten i sig själv.
Självklart fanns det några charmtroll också och de charmar för de flesta :)

Dessutom blev jag getingstungen också och jävlar vad ont det gör!
Så nu blir det sängen, och tycka lite synd om sig själv. Praktik kl 7 i morrnbitti igen!

Natti!

Förvirrad

Rastlös kropp, en oro i kroppen. Till och med Sex and the city gör mig deprimerad och cynisk ikväll.
Önskar att klockan ska gå, att den ska stanna, att jag kunde sova bort tiden, att jag aldrig behövde sova. Vet inte vad jag vill, utan att mitt inre hoppar. Känns som kroppen lever, inuti, själv. Att försöka sova brukar vara det bästa alternativet iaf.
Sjunga en godnattvisa?

Bilder från minisemestern!


Kaffe i Nyhavn i Köpenhamn

Ute och dricker öl..

Eeeh.. Några öl senare jaa..

Färgan över till Helsingör (Danmnark) Det blåser bara liiiite...

Desperat försök till att få ner årets knullrufs (av blåst om ni nu trodde annat :P)

Jag i Hamnen i Helsingborg

Solnedgång i Helsingborg

Praktik påbörjad

Introt till praktiken avklarad. Min personliga handledare var dock inte där idag så jag släptes ut tidigare och får komma tillbaka i morgon, på riktigt, för att börja. Spännande, nervöst. Lära sig en massa och brotta ner känslan av att känna sig okunnig och dum. Man KAN inte allt innan man gjort det, det måste präntas in. For på min nya skrotcykel vidare upp till centrum för att vänta in Anna för en stor kaffe i solen. (yes, det VAR faktiskt sol, tro't eller ej) En hel massa lunch och mer kaffe i solen innan Anna begav sig till skog och katt. Jag prommade runt i lite affärer, provade jeans och stötte för hundrade gången den dan på samma gamla kompis. Snackade lite strunt, uppdaterade och dammade av den klassiska frasen "Vi måste veeeerkligen höras". Tiden räcker sällan till dock..

Hej då sommar.

Kollade nyss väderleken och det blir troligtvis ingen som helst mer värme denna sommar. Iaf ingen värmebölja. Jaha. Då var sommaren över (hann den börja?) och min fina kjol ligger oanvänd i garderoben.

Idag (snart) är det upprop. Känner mig nästan bakis av att bara vänt lite på dygnet och sen sänggång i natt. Massa kaffe till V nu!

Hade lite kalas igår för familj eftersom ingen är hemma då jag egentligen fyller år. Tycker för egen del att fira med vännerna är det bästa och det räcker så bra för mig, men familjen håller inte med. Allt för att få ett tillfälle till kakfrossa ;)
Trots att det ramlade in lite fler än jag tänkt mig så var det väldigt trevligt. Dom är rätt bra att ha, den där familjen iaf!
Och sen en massa presenter också, det är ALDRIG fel! :D

Solnedgång i Helsingborg

Vankas hemgång

Då var det snart dags att lämna skåneland för att återvända till huvudstaden igen. Mina fem semesterdagar har bara sprungit iväg och jag förstår inte vart tiden tog vägen. Som alltid är det skönt att komma hem, men veckan bhade gärna fått vara lite längre.. Hård resa hem då vi dessutom är mäkta bakis. Inte bra idé att kröka innan tågresa. Aj.

Utställning med riktiga människokroppar

Hälsningar från regningt Helsingborg. Underbar vecka utanför Sthlm. Hade en hel underbar dag i går i somriga Köpenhamn. Gick omkring på Ströget, tittade i affärer, fikade i hamnen. Njöt av sol, människor, ledighet. Var på den absolut mest faccinerande utställningen där de med riktiga människor visade upp människokroppen. De har alltså flått riktiga människor, bara mänskliga delar. Absurt att veta att allt är från riktiga människor men så häftigt och intressant! Nästan svårt att förklara, och jag skulle vilja att alla kunde se den. Dock tror jag inte att den kommer komma till Sverige, känns som Sverige är lite för strikt för att våga ta in en sådan utställning. I ett rum till exempel fanns det bara foster. Riktiga. I glasbehållare fick man se foster från olika veckors utveckling. Makabert och lite overkligt. I morgon åker vi hem, tyvärr. Sen börjar vardagen igen. För kort semester men njutit av varje ögonblick!

Bye bye Stockholm

Nu drar jag verkligen. BYE BYE Stockholm! Väskan är packad ( i samma!) kaffet är i blodet och kebabrullen på sin plats längst ner i säcken. Lovely. Puss på alla älsklingar!

1 vecka gammal kyckling

Tentan är avklarad. Dock tror jag det står och faller på proteinerna. Fan. Om jag inte kände mig så utsvulten så skulle jag kunna lova att aldrig mer äta proteiner. Just nu skulle jag mörda för ett par. Det enda som finns här är havregryn och en veckas gammal kyckling. Någon som vill testa?

Ska försöka få ner packningen nu också, men kan inte koncentrera mig på det heller, utan bloggar strunt.
Vad gjorde vi innan bloggarna fanns?

Dränkt katt

Var precis nere i tvättstugan för att hämta upp min tvätt och kom tillbaka upp lika blöt som jag var när jag klev ut från duschen och tvätten lika blöt som innan jag hängde in den. Det är definitivt en man som har kommit på att man ska ha tvättstugan ute på gården!

I morgon lämnar jag då sthlm för fem dagar i skåneland. Kommer förmodligen tillbaka med storstadsabstinens och med skånsk brytning. Först ska det tentas och packas. Vet inte vilket som är jobbigast..

Utvilad Törnrosa

Ännu en natt med många timmar sömn och jag börjar känna mig som människa igen.. Idag har jag dock en massa 'borden' vilket tynger ner det hela.. Mitt första 'borde' är att kolla tvättid. Får se om jag lyckas ta mig ut utan att tantmaffian på gården lyckas få tag på mig. Kanske kan springa riktigt riktigt fort..

Gåshud med Winnerbäck

Kommit hem precis och har fortfarande gåshud. Jag har definitivt varit på en av de allra bästa konserterna någonsin.  Nykter också, DET är nog första gången..

 Winnerbäck! Den där rösten som går ända in i benmärgen, som får huden att knottra sig och publiken att koka. Den där Winnerbäck som är kass på mellansnack, men som ändå charmar alla. Som kör en hel drös med extranummer över ett regnvått zinken.

De två första förbanden var så fruktansvärt dåliga att man skäms, skrattar ÅT och gråter för att kroppen gör ont när det är så kasst. Men Miss Li. Den lilla karamellen. Charmar och värmer. Underbar! Winnerbäck tar ändå hem det. Lovely kväll i ett lite väl tråkigt väder till en början och kanske, kanske, kanske.. lite väl mycket par ;)


Lite halvt uttråkade till kassa förband...


Bästa Winnerbäck med grymt band!

Resten av bilderna hamnar i bilddagboken..


Kaffe i mängder

Kaffe kaffe kaffe. Och i ordninggjord. Det var ett tag sen spacklet var framme och på.
SMHI säger: Sol och regn på eftermiddagen men sol och moln på kvällen. Det avgör. Biljetterna är köpta.
Humöret på topp. Inget plugg. Fan.

Ingen mer mat-for life

Tar sovmorgon-Deluxe och vaknar till att solen skiner. Lovely! Inte sovit så mycket på evigheter.
Kände mig riktigt lycklig tills jag tittade i kylskåpet och insåg att det är tomt som vanligt...  Var är min frukost? *letar*

Åt iof för flera dagar igår. Min blåbärspaj som jag tvingade till mig var grym. Dock spetsade jag till det med blåbärssopa och är numer blå på insidan. Mötte sen Anna, gick runt lite för jag trodde att pajen skulle sjunka ner. Åt middag med min flicka och mer kaffe. Phu. Jag kan nog hoppa över frukosten (och mat resten av livet) när jag tänker efter...  

Äntligen!

Sista dagen på jobbet nu då.. Bara för det har vi hur kul som helst. Till och med övertalat/tvingat till mig att de ska göra blåbärspaj åt mig ;)

Winnerbäck i morgon börjar se mörkt ut. Hur kul är det med utomhuskonserter när det spöregnar?

Byta släktmentalitet?

Mottot i min släkt är: "Det man blundar för, finns inte"
Även: "Det som varit, har varit. Vi pratar inte mer om det"
Men mest: "Det där lägger jag mig inte i"

Fan. Det måste varit brevbäraren, för jag passar inte in. Alls. Jag ordbajsar för dom alla..


Inte så duktiga mig idag..

Hade som plan att åka hem efter jobbet, då Anna inte svarat i sin mobbe, för att plugga.
Direkt när jag kommer hem ringer Nisse som vill komma över och snabbfika. Den var riktigt snabb, hann knappt svälja ner kaffet. Men mys som alltid. Dock kan vi konstatera, att som väntat vann han bli-brunast-tävlingen men som mig ändå tappat hälften av färgen för en veckas regn. Sånt är så förbannat orättvist. Man pressar och pressar på luncherna för att sen tappa allt för att änglarna är kissnödiga. För jävligt.

Vad hände sen? Jo jag var ju så klart tvungen att läsa ikapp alla bloggar. Fan va folk ska blogga när jag inte kollat upp på ett par dagar. Tagit mig fram till nu att läsa igenom allt. Jag bränner ut mina ögon. Snart brillmongo på mig pga bloggöverdosar. Dock så road, och berörd om vartannat.

Självklart börjar en miniserie nu. Verkar sjukt bra, allt som varnas för känsliga scener är bra serier. Men. Pluggandet?

2 dagar...

Nu är det bara två dagar kvar, att vakna av klocka. Iaf på ett par dagar. 2 dagar kvar med fasta tider, 2 dagar av det mest innehållslösa jobbet man kan tänka sig. Funderade på riktigt för en stund sen att det vore ett optimalt jobb för att sysselsätta människor med vissa funktionshinder..

2 mysiga mornar har det varit, 2 mysiga kvällar. Sällskap till jobbet, middag tillsammans. Skeden.
Snart åker vi :D

Ospännande blomsterbud

Det är verkligen ospännande att blomsteraffärerna ringer och berättar att man ska få blombud. Är det inte meningen att det ska vara en överaskining? Well. I morgon eftermiddag ska jag få blombud. Spänningen är olidlig-eller inte.
Det är ett mirakel att dom inte berättar vad det är för blommor i buketten också..

Lite bilder från kräftskivan i fredags..


Värd 1, Stefan, med finaste flaggan!

Jag och älsklingsFrank

De tre raj-raj-raj ;)

Fanny och Frank

Sovmorgon

Unnade mig lite sovmorgon idag, enda dagen ledig.. MÅSTE MÅSTE MÅSTE PLUGGA. Uhh.
Det är tråkig väder, vilket betyder att de annars lättklädda byggjobbarna utanför min balkong har kläderna på sig. Har inte ens någon anledning att flytta ögonen från texten nu :(

Winnerbäck på lördag, men det hela verkar runnit ut i sanden...

Nedräkning

Jag räknar ner nu. 3 timmar kvar idag och 4 arbetsdagar kvar. Sen är jag fri igen. Lovely. Inga fler fasta tider. Ett par dagar ledigt. Snart Helsingborg, underbart. Behöver lämna 08, står mig upp i halsen.
Ska försöka klämma in landet en helg också. Skönt att komma bort och det är dags att träffa bebis som jag inte sett än.
Just nu är det enda jag kan tänka på-Min säng. Hör hur den ropar på mig där hemma!

BH-trubbel

Nya sängkläder-check
Nyduschad-check

Idag har tyngdlagen segrat. Lyckades nämligen knäcka bågen i min bästa BH. Lökarna slår numer i knäna när jag går.
Beställde ett jättefint set på nätet nyss, men det tar 3-4 veckor innan jag blir sockersöt under och tuttarna åter får se haka.

Måste nog komma på en snabbare lösning....

Kräftskiva deluxe

Underbara människor tillbringades kvällen igår med. Bästa bögarna hade kräftskiva som inleddes med bad, kubb, kräftor och mat i sjuka mängder, snapsar och tårta. Klockren stämning och det var supertrevligt.
Slocknade på soffan hemma hos F och K i 50 grader och stadsbuller utanför. Batterierna är på uppladdning, bilder kommer!

Idag har varit en tung dag. Många tidiga mornar nu, många nätter med för lite sömn. Mest irriterat mig på det mesta hela dagen, förutom potatisgratängen jag tryckte till lunch. Yummi!
Ikväll. Sova tidigt, duscha, byta sängkläder.

RSS 2.0