Grå och fuktig

Sitter på praktiken med som vanligt ett par timmar att fördriva på mitt rum. Är helt jäkla slut idag. Satt och förbannade mig som vanligt igår över att alltid sitta de sista dagarna och mala ner ett antal hemtentor. De lämnades in i alla fall, kvaliteten går att diskutera. Drog efter ett ännu mer uttömmande handledningstillfälle med Sussi för att träna på sats medis. Är glad över att vi kom iväg för träningen har legat lite på is senaste veckan. Dock kändes anläggningen bara rörig och hade dålig feeling. Dessutom fick sig ringmuskeln en oroväckande stretching på motionscykeln.. Usch, jag vet inte. Idag är känslan som vädret. Grått och fuktigt. Inte ens att det är fredag verkar roa. Kör väl den klassiska; Vaaaad hääääänder i heeeelgen då???

Länka mera

Har blivit med dator igen, blivit av med ett par kilo hår, kräkts över sl, haft en superkväll med bästa gänget, myst med sötaste ungen, tränat för lite, ätit för mycket. Jag tror summan av det blev en ganska bra helg.

Nu är det ju på följande så att eftersom allt i min älskade dator är borta så börjar jag och nya datorn om. Alltså får ni gärna komma tillbaka till mig med era länkar så jag kan läsa bloggar igen. För nu verkar huvudet fastnat i t-banan den med och jag minns inget längre... Så.. Länka på!


Norge slutar aldrig att skämta

Haha, älskade Norge. Norgeskämten lär inte minska efter det här!

Skämtet finns här

Datahaveri och bokbyte?

En vecka med studiebesök och kraschad dator. Raderad hårddisk, allt borta. Det mesta utan backup. Alla bilder, all musik, all film och alla tentor. Jao. Bra att vara efterklok i det här läget. Nu blir det backup, jävlar i mig. Jag lärde mig den hårda vägen. Och vill ni skänka tillbaka elektroniska gobitar till mig är jag lyckligare.

Nu har jag då kommit på en fantastisk idé. Att läsa pocket är det bästa, att ha dom kvar mindre kul. Sällan så läser jag om böcker och förutom några få så finner jag inget i att ha dom kvar heller. Dock vill man ju slippa köpa en massa böcker när ekonomin tryter. Så nu till mitt förslag. Bokbytardag? Som klädbyte fast med böcker?

Klassas man in som nörd snart? Då är målet nått :D


Sötaste brorsan!

Sötaste brorsan kom med överraskning idag. Efter alla gliringar jag fått för min vita mössa tyckte han det var dags med en ny mössa så han hade köpt den här mössan på Resteröd åt mig! Hur söt får man bli? <3
Och nej, jag har inte fått skägg, inte riktigt än iaf ;)



Pervologga



Är det bara jag som inte kan låta bli att skena i väg med fantasin över SATS logga på vattenflaskan? :)

Nu blir det träning med Sussi på snuskgymmet! ;)

RSS 2.0