Update från Amsterdam

Tidigt. Mkt rödvin igår. Amsterdam. Nu förhoppningsvis massa kaffe och en galen dag på stan!


Häng vid gaten

Sitter i godan ro vid gaten och väntar på att få boarda planet. Superladdad inför helgen, den kunde inte kommit mer lägligt. Dock är jag redan uttråkad, fasen va trist att flyga själv. Jag vill ju ha mitt rödvin nu nu nu. Puss på er, hörs på söndag.


Jogga kl 03.00?

Vet inte hur hundra det är att vara ute och jogga kl 03 på natten. I natt var det inte Fru Ågren som ringde på dörren. Det var Fru Ångest. Har snart varit uppe ett dygn. Och endast slumrat till och från natten innan. Borde vara trött nu. Borde. Har införlivat mitt nyårslöfte i kväll. Vet inte hur bra det känns dock. På lång sikt är det nog bra. Men just nu önskar jag att jag kunde springa hela natten.

Uppkrupen i soffan.

Sitter uppkrupen i soffan med en stor kopp te med massor av citron i. Känt mig frusen idag. En jäkla träningsvärk har jag dragit på mig igen också, så idag fick det räcka med en kortare promenad. Nu väntas 2 dagar på jobbet för att sedan övergå till fredag och min minimala semester i Amsterdam. Kommer bli sjukt intensivt men roligt. Ge mig fredag NU! Just det, höll på att glömma dagens nyhet. Det efterlängtade lånelöftet dök upp genom ett efterlängtat telefonsamtal.. Fick till och med låna mer än jag ansökt om. Efter jul ska det sättas igång för fullt. Här ska säljas (och köpas) lya, sådetså!

Nyårsfin!

Idag efter jobbet så bokstavligen snubblade jag över denna fantastiska klänning. Och helt plötsligt ser jag fram emot att fira in det nya året. Kan även bero på att jag har ett nytt nyårslöfte i år. Fanny och jag borde återuppta våra månadsböcker igen. Det var en riktigt bra idé. Nu blir det tända ljus, krypa ner i soffan med massa thé!

Ett jäkla promenerande!

Den senaste tiden har det varit ett jäkla promenerande men sista veckan har nog toppat statistiken! Åkte in till Alvik för att fika med Anna och Teresa som redan satt där och var söta. Efter en smarrig och varm latte promenerade jag och Anna mot Bromma blocks där jag lämnade henne och promenerade ända hem.

När jag kom hem lagade jag den grymmaste maten på länge (och den äckligaste pizzasalladen ever). Lax med pesto och Philadelphiaost, citron och tomat med broccoli och brysselkål med en smörklick! Till himlen och vände. Sa jag att uppsatsen blev klar också? Och att det ska bli mys att jobba i morgon! ( Inte det minsta ironisk faktiskt). Det har varit grymma lediga dagar!


Mysfika!

Fikar i gamla stan med min fina böna. Tack för att du finns där!


Update

Instruktören inleder passet med att säga följande: "idag kör vi alla helgons special och i princip bara benövningar". Sen dog jag.

Eller nästan. Firade att jag inte gick mot ljuset med en middag ute med stora lillebror. Skål!


Inflammation?

I måndags var jag på träningspasset från helvetet. 90 % knäböj och utfall. Visste redan då att den här veckan skulle jag gå runt jäkligt bajsnödigt. Bildligt sätt. Mycket riktigt, idag är det 5 dagar sen men det gör fortfarande jäkligt ont! Trotsar det och ger mig på ett nytt monsterpass. Hoppas det bara är armar den här gången så jag inte orkar lyfta vinglaset så många gånger ikväll :) Inga fler vin-samtal, tack! Det ska dock bli mys och träffa tjejerna!

Unnade (läs investerade) i en grym sport-bh från Nike. Det är sjukt viktigt när man har stora bröst! Det borde jag gjort för länge sen, men... Nu börjar passet, på återseende i gipsvaggan!


RSS 2.0