mental babyboom

Har börjat drömma om barn sjukt mycket. Är det för att folk pratar så mycket om det eller är det den  biologiska klockan som börjar slå fortare och fortare? i så fall. FÅ DEN ÄR SLUTA!

Sitter här med 2 muggar kaffe i blodet, solen skiner, huvudet känns bra.
Kollar som vanligt efter 10 och inser till min fasa att skitsancket om Malou har satt sig.
Kvinnan är ju inte riktigt klok. Kommer på mig med att rodna i soffan å hennes vägnar. Dock älskar jag ämnena, gästerna. dilemma. Kanske speglar att jag inte har så stora problem i övrigt? :)

Snart dags att knata ut i solen. Ska på en föreläsning om näringslära strax. Roligt, och alla som vet så är närlingslära något jag alltid intresserat mig för... Att det bara ska vara så jeeekla svårt att leva som man lär.

image83
Älskade sol

Run babe!

Har sedan länge varit medveten om ett dilemma. Dilemmat är vad killar attraheras av. Jag hävdar (och många med mig) att 99% av karlarna i detta avlånga land gillar en viss typ av tjejer. Och i det fallet verkar det inte ändra sig det minsta. Det spelar ingen roll att vi går mot ett mer o mer jämställt samhälle, för män attraheras fortfarande av samma tjejer. Så vad ska Viktoria göra för att bli en sån tjej. Jo.
1. Tappa hälften av vad hon väger
2. Såga av ungefär 10 cm vid vaderna
3. Skippa alla ambitioner och karriärsmål
4. Utstråla en viss hjälplöshet "ta hand om mig, jag klarar mig inte själv"
5. Operera bort brösten. Stora bröst=jag knullar allt som rör sig, alla får klämma-varsegood.

Självklart drar jag det lite långt. Men självsäkra tjejer som klarar sig själva skrämmer killar. Jag tror karlarna vill känna känslan att de tar hand om oss, försörjer oss. Att vi helt enkelt behöver dom.

Jag BEHÖVER ingen karl. Jag står stadigt på mina 2 fötter. Det är ensam jag uträttar mest, får mest gjort.
Dock VILL jag ha någon. Ha någon att dela vardagen med, dela det som hänt. Någon att skratta med, någon som finns där när det är svårt, när det är bra. Dock inte jämt. Går det inte att kombinera karl med eget liv, egen karriär, egna vänner?

Fritt fram att kalla mig bitterfitta i kommentarsfältet. Jag är van.

Stadsjeep VS Miljö

Idag höjer man avgifterna för att ha stadsjeepar i London. Frågan var då om vi ska ha högre trängselskatt för stadsjeepar i Stockholm också? Trängselskatten har i mina ögon drabbat låginkomstagarna mest. De som redan har råd att bo i stan har också råd att betala några tior om dagarna också för att glänsa med bilen i stan. För låginkomsttagare kan ett par tior om dagen avgöra.
Vilka är det då som har stadsjeepar? Jo höginkomsttagarna. Det är stadsjeeparna som är en av miljöbovarna och en av de värsta bland bilarna. Borde inte bovarna betala mer för den miljö dom förstör? Som dom ändå har råd att betala för?

Behöver jag tillägga att det var dom röd-gröna som röstade för högre trängelskatt för stadsjeeparna och dom blå som var emot? Förstod att det var uppenbart.

Sårg.

Det har hänt en fruktansvärd sak. En sak som kommer göra mina dagar mindre rosenskimmrande. Jag kommer skratta mindre, få mindre inspiration, ha mindre att göra.

Magnus Uggla har slutat blogga.


Övermogen?

Jag utmanar här med alla (och är lika larvig som alla andra) i vuxentestet!
Svara ärligt, skriv in resultatet i bloggen!

vuxenpoäng.com

Här är mitt svar:

Din vuxenpoäng är: 14.4

 

Din ålder borde vara 26.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Hua. Betyder det här att jag är övermogen? Russin?  Snart klimakteriet?
Spindelväv mellan bena? Pensionssparande? :O


Bye bye

Om mindre än en timme lämnar jag sthlm för en kortare tur upp till Sandviken. But dont worry. Fredag kväll är jag hemma igen. Om nu inte det här dygnet tar knäcken på mig. För tro mig, det krävs energi.
Kvällen kommer resultera i kanonfylla, för den här delen av familjen kan inte hantera känslor utan sprit. I och med fyllan kommer snacket sättas igång om troll, indianer och det senare ämnet, andar. Glöm dock inte en hel del kallprat om vädret innan alkoholen börjat verka.
I morgon är det då själva begravningen, den får mig inte heller direkt att glida ur stolen. Middag efter det och sen hemmåt till trygga sthlm, trygga lägenhet, trygga vänner. Puh.

Jag hoppas alla läste krönikan i city idag om särskrivning. Skrattade högt på t-banan för mig själv (Ja det är ett mirakel att jag inte är inlagd än). Speciellt du Nisse borde läst den, hihi.

Glöm inte bilddagboken: www.sweetprincesss.bilddagboken.se
Speciellt du Sandra, bilder från fredags är uppe!
 
På återseende mina kära. Vink vink.


RSS 2.0