Tricki tricki

Har I-landsdilemmat att jag är rastlös men ändå trött. Vill göra något, men orkar inte klä på mig.
Roddat köttfärssås men åt bara ett par tuggor. Glo film med en te och sen promma.
Denna lördag är så upphetsande att jag glider av stolen snart. Besviken är jag som ofta numer.
image100
Min söta herre med sin dödskallehalsduk

Bästa lunchen

Tryckte precis den godaste lunchen på veckor. Gjorde mackor med fetaost, rödlök, soltorkade tomater och gurka. MUMMA. Jag borde satsat på cafébranchen iaf kanske.. Nu är jag redo för att möta hundskrällena igen!

Tentorna över..

För den här gången.. Är helt slut i huvudet och kroppen känns som gelé. Tror jag satte den ena iaf. Den andra kändes mycket svårare än tidigare. Nu ska jag peta i något i magen och sen krascha på en gräsmatta. Annars skjuter jag mig snart. Tjoho.

Hunddag 1

Första dagen med vovvarna är snart över. Eller jag ska nog inte säga för mycket. Kan hända att det blir massmord här i natt om de väcker mig var och varannan minut. Och nej, självklart kröker jag inte ett hårstrå på underbaringarna om nu någon trodde det..
Anna har varit med oss hela dagen. Det har mumsats subs, kakor, och pizzasallad. Kaffe har druckits i mängder och våra fötter har fått gå och huden fått sol. Fötter ja: Duschade nyss och fick fila bort smutsen från fossingarna. Kanske skulle ringt hit någon fotfetish som hade kunnat gnagt med tänderna istället. Eller inte.

Nu ska det läsas en stund inför tentan. Jag börjar bli gulligt nervös och har såklart dödsångest för att jag som vanligt pluggat för lite. Håll tummarna för mig!!


Kaos

En av de värre nätterna på länge. Med en familj på högvarv, förvirrade, stressade och med den galnaste av resfeber. Inledde morgonen med försenade päron så de höll på att missa tåget dessutom. Hem igen, hämta hundar, ut med dom. Nu är vi alla på plats hemma hos mig istället, och det blir en stunds vila i soffan.

Go natt.


Stora MEN.

Fikat med F, Mött upp K, handlade mat, lagade den, åt jordgubbar. Snackade goja och bara skrattade i soffan. Fick 2 sekunders pluggande gjort. NU har jag vinkat hej då och har inga ursäkter kvar.. Men. Det stora och alltid befintliga MEN. Det finns alltid något annat att göra... :S

Övertygad

Jag är övertygad om att om inte det här snorflödet slutar snart kommer jag se ut som ett skrumpet russin av vätskebristen.

Roar mig med budgivning på tågbiljetter men lämnar över verksamheten och beger mig till vasastan för kaffe i solen. På återseende!

Vårdstrejk över till ingen nytta

Jaha. Då var vårdstrejken över. Efter sex veckors strejkande så vart resultatet nästan lika med noll.
En stor besvikelse för alla sjuksköterskor och vårdförbundet har ett massivt medlemsras att vänta. Att kanske ett av de viktigaste arbeten som finns i vårt samhälle har en lönenivå likt en städares finner jag helt oaceptabelt. Skamligt. Besviken är ett för klent ord egentligen.

Hemma efter kårfest (kåtfest?)

Hemma efter  kårfesten sen en stund. Lite lagom rund, men absolut ingen fara. Det var inte jag som gjorde bort mig alls, skönt. Dock var det som jag misstänkte, en kandidat som körde en maskoolio på dansgolvet och en och en annan lite för intim move. Hoho. Allt som vanligt.
Paul, underbaringen erbjöd sig att hämta mig och köra mig hem. Skönt att veta att iaf någon är angelägen om att jag kommer hem säkert. Satt och snackade massa gojja i bilen länge innan jag begav mig upp med ont i magen av allt skratt. Bästa!

God natt!

Snorig morgon

Ett stadigt snorflöde i borrarna. Ett munsår som bestämt sig för att ta min svaghet på allvar och bryta ut under natten. Fanny fick ett extra jobbpass och därför kunde vi inte promma i skogen. Det är en hård morgon med andra ord. Det bra är dock: Ska träffa Fanny i morgon istället, Kim har kommit hem så jag hinner säga hej innan kårfesten iaf, kaffet är klart i bryggaren.

Det är inte så dumt att leva egentligen..

Är 15 år priset för en hel familjs liv?

Såg delar av dokumentären om den österrikeska familjen som hölls fångna i källaren i 24 år. Blivit våldtagen, kränkt, hotad och misshandlad av sin pappa i 24 år. Fött honom 7 barn, varav ett dog och brändes i deras lilla boyta inför deras ögon. Barn som har samma pappa som morfar. Som aldrig fått känna regn mot deras ansikten, aldrig fått känna doften av våt mark, aldrig kännt solen värma deras bleka ansikten. Aldrig fått ha vänner, gått i skola och lekt. Tror aldrig någon annan kan förstå hur det känns att försöka komma tillbaka till ett liv man inte vet om, eller ut till ett samhälle som utvecklats 24 år framåt medan man själv stått till.
I slutet flikar reporten lite fint in att nu riskerar pappan/morfarn/monstret 15 års fängelse. 15, FEMTON! Som om det var mycket?! 15 år för att förstört så mångas liv. Deras minnen är inte borta om 15 år. Deras 24 år är alltid borta, förstörda. Det verkar som det inte bara är Sverige som borde se över sina lagar om sexbrottslingar. Skamligt!

Kårfest

Det vankas kårfest i morgon och jag ser fram emot att se många av alla klassisar på lyset. Gnider mina händer och hoppas någon gör bort sig lite också, så där lite gulligt i alla fall ;)

Fan. Det kommer bli jag ju.

Handdukskast

Nu kastar jag in handduken för ikväll. Blondie ska dock ta med en toarulle till sängen så hon i natt slipper springa 4-meter-på-1-sekund lopp till toan med en 11 under näsan. Smart tjej det här.

Snorigt, förvånande och fint.

Vaknade i natt en gång i timmen av att snoret försökte rymma från min näsa. Fick med andra ord gå upp och snyta mig hela tiden, för så klyftig var jag ju såklart inte att jag bar in pappret i sovrummet. Har aldrig nekat till färgen på mitt hår....
Upp tidigt till en värdelös föreläsning. Vill jag höra berättelser ur bibeln kan jag gå på bibelstund i kyrkan (vilket jag inte är ett dugg intresserad av med andra ord ) men kräver högre standard på högskola. Nåväl. Iväg till farmor som hade genom en kupp bjudit in både mig och min pappa utan att jag visste om det. Dock gjorde han det. ´Verkar som han vill försöka närma sig mig nu helt plötsligt. Kul, men.. 23 år försent. Typ. Han plockade även fram en sak ur byxorna som fick mig att nästan trilla ur soffan (ingen dick inte, snuskhumrar). Avslöjar dock inte mer än att det kommer göra mitt liv lite lättare ett tag framöver.
Farmor gav mig smycket jag velat ha så länge jag minns. Är så glad över att jag fick det medan hon ännu lever. Intill mitt hjärta är det nu min tur att bära den bästa utav alla män som funnits och som är väldigt saknad. Reino.
image99

Fortfarande..

..Tycker jag lite synd om mig själv. Men för att förbruka chokladhjärtarna som jag mumsat så bestämde jag mig för att promenera upp till centrum för att köpa en fin blomma till mamsen. Hittade en superfin blomma, men känner nu som jag blivit överkördäv en ångvält. Jag är FÖRKYLD. Illa. Det är sjukt synd om mig ;)

Nu sitter jag här och hämtar andan. Väntar på att Anna ska komma och hälla i sig mer kaffe med mig.

image98
Den här får avsluta för den här gången. Vi är sötast.

Va fan nu?

Jag känner mig hängig! Vad har hänt? Vem har sett till att den elaka bascilusken har flyttat in hos mig? Va? VEM?

Solen skiner och jag måste ta tag i mig själv snart. Ska bara tycka lite synd om mig själv en liten stund till. Fick en dos av det i morsen redan då Kim, innan han gick till jobbet, bäddade ner mig med kuddar och täcke i soffan med mineralvatten inom räckhåll och allt jag kunde tänkas behöva. Nyhetsmorgon slutar strax och då MÅSTE det pluggas. Suck. 
image97
Fina mamma ska hyllas idag också. Bästa, knasiga och underbara mamma!
 

Bästa natten..

Lördag morgon. Kaffet är på. Bästa kvällen, blev bästa natten, är bästa morgonen. Solen skiner och jag vill ut. Efter att druckit 1 liter kaffe. Märkliga vändningar. Dom är välkomna när dom kommer. Trots allt. För just nu. Nu är jag lycklig, och då kanske det är värt det?

Hopprep eller dildo?

Efter att ha gluttat med ett halvt öga på DU är vad du äter så blev jag så jeekla sugen på att köpa ett hopprep. Hur bra träning är inte det? Man kan göra det inne, det är kul (vad jag minns iaf, men minnet kan ju svikta)..
Nya löparskor vill jag också ha. Mycket vill nu. Egentligen borde jag köpa en ny dildo och hålla käften!


Glömde..

Efter att ha ätit ganska tråkig mat den senaste tiden så var fetaosten idag suverän. Länge sen jag vart så skönt munknullad!


Läppar som hemoroider

Fikade med Fanny på S:t Eriksplan. Konstaterade att det gamla stammiscafeét tappat stinget. Det var ändå där som jag och Robban alltid brukade fika.. När jag gick tidigt i morse lyste solen och det var riktigt skönt ute. Nu öser regnet ner och jag väntade till och med 10 minuter på bussen. Hann konstatera att det aldrig kommer vara snyggt med läppar som är målade med konturpenna UTANFÖR läpparna. Dom ser inte större ut, dom ser ut som dom tillhör en clown. Är det så jävla viktigt med läppar som ser ut som hemoroider, tryck en liter botox då, eller gilla dig som du är!

Fördelen med att gå upp tidigt är att man faktiskt får något gjort. Ska tvätta om 5 minuter. Kommer hinna rodda lite mer plugg och kommer vara trött ikväll när jag kryper ner i mina nytvättade sängkläder som luktar tvättmedel. Lovely!
image96
Måste skryta om min nya soffa/bänk på balkongen. Är så jävla nöjd!

Gryningen..

Är redan i skolan. Lämnade tillbaka böcker som skulle varit inne igår innan bibblorna kommer. Har haft så dålig motivation till att plugga sista tiden och är jag bara hemma så blir det inget. Det finns alltid så mycket annat att göra.. I värsta fall så rymmer jag som igår och pyser hem till närmaste kaffetörstigaste person jag kan komma på. Igår blev ju Sandra mitt offer ! Har med mig en skolgrej som jag nu bestämt ska bli klar innan jag lämnar skolbyggnaden så jag kan äga tentorna min uppmärksamhet. Jag ska även köpa biljetter till kårfesten på patricia. Något kul ska det väl vara med att traska till skolan i gryningen?

Ska träffa Fanny idag. Hon ska ringa när hon vaknar. VAAAKNA FANNY! Rädda mig från pluggandet!

Åhå.

Ännu en dag har snart passerat.. Har ätit 2 varma mål idag, men inga kolhydrater (förutom frukt). Känns så mycket bättre! Var hemma hos Sandra hela eftermiddagen. Försökte föra tjejsnack till ljudet av en miljon borrmaskiner. De håller nämligen på att stambyta hos hennes granne ovanför. Drack en massa kaffe och jag fick tillbaka massa kläder som jag haft där hur länge som helst. Även ett jättesött linne som var helt nytt och jag glömt bort att jag ens köpt. Hum. Perfekt till sommaren iaf! :)

Har köpt en jättefin träsoffa med gjutjärn till ballkongen. Ikväll ska sista skruven i. Det håller verkligen på att bli fint här nu! Så kul! Nu är det bara vardagsrummet/kök/hall som skulle behöva en ny tapet också.. Men det får vänta lite till.. Blir säkert lagom tills jag säljer den.. :S

Måndag igen.

Somnade igår, med ljuset från en vacker fullmåne, under mina två täcken och kände mig trygg. Sov för en gångs skull nästan tills klockan ringde och drömde en lustig dröm om mig och Anna på bio. Kanske skulle föreslå SF lite nya ideér!

Hann upp, duscha och äta frukt. Kollade av en slump intranätet till skolan och ser att seminariumet iaf var inställt eftersom vår kursledare är kroniskt sjuk. Så onödigt. Behöver lämna tillbaka böcker, men kanske ska göra det i tidigt i morgonbitti istället. Väntar på att Sandra ska ringa, är KAFFESUGEN! :) Länge sen jag träffade skruttan, det är dags nu!


All kärlek och alla tankar..

.. går till Anna just nu. Min skrutta. Finns alltid här för dig! *kärlek*

Fina ord

När en tjej är tyst;
Så rullar det med miljoner av saker i hennes huvud.
När en tjej bråkar med hennes kille;
Tänker hon väldigt djupt.
När en tjej kollar på dig med ögonen fulla av frågor;
Så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
När en tjej svarar jag mår bra, efter några sekunder;
Är hon inte alls bra.
När en tjej kollar på dig;
Undrar hon varför du ljuger.
När en tjej lägger sitt huvud på sin pojkvänns axel;
Så önskar hon att du är hennes förevigt.
När en tjej ringer dej varje dag;
Då söker hon din uppmärksamhet.
När en tjej smsar dej varje dag;
Vill hon att du svarar åtminståne en gång.
När en tjej säger att hon älskar dej;
Då menar hon det.
När en tjej säger att hon inte kan leva utan dej;
Då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
När en tjej säger att hon älskar dej;
Så kan ingen i hela världen sakna dej mer än hon.

Syndat..

Var hemma hos familjen idag på kvällen och det hela slutade med att jag åt en grillad kotlett med sallad, stuvad spenat. Bestämde mig för att jag mår bättre av att göra så. Kunde nästan känna färgen komma tillbaka till kinderna igen.. Dock åt jag banan och mandlar medan de andra tryckte mängder av äppelpaj och glass till kaffet.. Dessutom drack jag mineralvatten och tackade nej till en kall, god öl och Gin och Tonic.. Nöjd. Jag kommer fixa det här, motivationen är kvar, även om jag lägger om lite!

Sen hände en mindre behaglig grej nyss. Gick med mamma och hundarna runt i området innan jag gick hem och det kommer fram en kille och frågar efter eld. Tycker att han känns bekant, men kan inte placera det. Han är uppenbart påverkad, och är nästan helt säker på att det inte var av sprit. Tillräckligt många narkotikapåverkade har jag sett. Mamma nästan gömde sig bakom mig och inte förän efteråt förstår jag varför.

Det är en förälder på dagis.

Bästa fredag!

Hade en väldigt bra fredag igår. Passade lillprinsen en stund på söder. Lekte och busade i det ISKALLA vädret.
Skola och ett seminarium jag höll på att somna på. Mindre bra. Mötte Anna för kaffe. Slutade med att vi körde hem bil från sumpan. Åt sallad hos mig med mer kaffe. Gick på bio, såg Dumpad. Den va riktigt rolig faktiskt! Hem till mig igen för hockey, te och tända ljus. Tyvärr förlustmatch mot ett tungt Canada. Körde Anna till Abben. Hem med bilen och bror och vovvarna fick gå med mig hem som livvakter. Idag är jag bara hungrig. Och hungrig. Och hungrig.

Drömmar

Vaknade igår av väckarklockan. Vaknade med drömmen fortfarande på näthinnan. Så verkligt att jag kunde känna min hud fortfarande varm och bli besviken i ett par sekunder för att sängen trots allt var tom..

På dagarna går det bra att stänga av systemet. Hur gör man det på nätterna?!

Oslit på glajjorna

Det är ingen större risk att man sliter ut solglasögonen den här veckan inte... Vart är solen?!

In till söder nu snart. Ska passa Luddisen medan MammaFanny är på själafix. Vad gör man med en fartig knodde, en timme på söder, när det regnar hela jävla tiden?!
Dyblöt ska jag till skolan sen för seminarium. Hoppas dom inte tar miste på mig och den dränkta katten...

Smartare kvinnor har sämre sex..

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2457840.ab

..Fan, jag visste att utbildning inte lönade sig..

Dag 2

Andra dan med levande föda är över om en halvtimme. Det går bättre än förväntat och det känns bra. Meckigt är det, men det löser sig med tiden.. Håller mig sysselsatt. Spenderar tiden med dom som får mig att må bäst.
Önskar att motivationen till skolan ska komma, att det ska bli sommar på riktigt.

Framförallt, att mina tankar ska sluta snurra...

In med LEVANDE mat nu!

Tillbaka efter söndagmidag hos family. Lite hårdare än vanligt kanske. 4 eller 5 drinkar senare är jag hemma. Hann även att gräva fram asfalt ur lillbrors näsa.. Det mesta av asfalten lyckades sjuksköterskan på sjukhuset få bort, men näsan var så sårad att det förmodligen inte gick att se något. Nu när näsan läkt till sig syns det åter och systeryster rycker in.. Lillebror vägrar nämligen att någon annan i familjen ska nära sig honom med nålar och vätskor. Men låter mig göra det efter 5 drinkar.. Är han naiv? Eller är jag kanske mer stadig på hand då? Haha. Fanny, vad tror du? Försökte köra Kenta idag för familjen, men inte en chans att de tyckte det va lika roligt som jag dock :P

Natti natti! Snart ska jag promma med Anna. Myys. Och för en timme sen så slutade jag att äta tillagad mat.
Slut på festande, ge mig den levande maten!!!
Skrev även upp mått och vikt I FALL jag skulle tappa något under min rening av kroppen. Till min glädje så vägde jag 1½ kg mindre än jag trodde, eftersom jag inte har någon våg ens.. Dock "för mycket" ändå.

Om man är nöjd då, iaf? Ibland tror jag det är mer skamligt att vara nöjd över en "lite större och fylligare" kropp än att klaga på den.. För det ska man enligt svensk standard eller? Märkligt ideal i det här landet...
image95

A lovely day

En helt underbar dag igår med bästa Fanny och lillprinsen.. Möttes vid djurgårdsbron, gick runt på djurgården för att ta en fika vid blå porten. SÅÅÅ mysigt ställe. När lillprinsen vaknade så gick vi för att mata fåglarna och sen lämna över till mormor. Vi smet ner till gamla stan, åt och drack en öl i solen. Njöt av djurgårdens PISK, av solen, av helgen och livet i största allmänhet. Vi försökte avsluta med bio, men hann inte med någon film innan Fanny skulle börja jobba. Hem till min trygga tillvaro och en natts BRA sömn för en gångs skull!

Ut på ballen nu, men den verkar ha förvandlats till bastu. Phu!

Die motherfucker!

Jag har i flera nätter vaknat i ett dödsryck av en motorcykel som kör 200 blås med skrikande däck utanför mitt sovrumsfönster. Föreställ er en död som sätter sig käpprakt upp i sängen. Nu åkte den jäveln förbi igen. Funderar på att springa ner och köra in golvmoppen i hjulet och skratta rått när han åker framstupa in i simhallen.
Tur att det är långt ner och att jag inte är långsint. För honom iaf.


Så besviken

Jag blir så besviken på människor. Varför är sanningen ett så skrämmande moment? Och varför mig? Varför, varför? Jag har haft nog med lögner i mitt liv. Det enda jag kräver av människor är ärlighet. Det är det absolut viktigaste för mig. Jag har redan svårt att lite på andra, redan svårt att släppa in människor innanför mitt trygga skal. Dom få gångerna jag faktiskt gör det, blir jag oftast så besviken. Snart kommer jag förmodligen inte att släppa in någon mer, utan ni som är kvar, kommer förhoppningsvis att stanna där. För som tur är har jag iaf ett par av mina BÄSTA vänner, som känner mig ut och in, och som jag litar på i alla väder. Ni är guld värda! Er släpper jag inte ut så lätt.

Gör inte så här mot mig, jag förtjänar det inte. Jag förtjänar fan bättre!

Humor deluxe.

                                              Kenta, hör du mig? Jag hör dig Benke..


Muhahahahahaa...

Hög på fotboll

Stressad, hetsad, speedad, men sååå glad iaf. Matchen igår-trots alla bittra dif'ares åsikter-var grym! Som vi sa efteråt: Det kändes som vi var höga! Efter att hoppat på bussen insåg vi att Jenny stalkade oss bakom i en taxi. Vi hoppade raskt av bussen och bytte upp oss till att brumma taxi in till kungsholmen. 3 öl och Viktoria åkte duktigt hem med sista tuben. Fanny, Jenny och en tjej till drog vidare och var bakis idag *skadeglad*

En bra dag i skola, trots en hel del press som jag kände kom krypandes.. Ibland fungerar inte förträngningen så bra.. :( Nu får det gärna vara helg!

Ballen är klar!

Planterade och städade balkongen igår! Det kommer bli så himla fint när det börjar blomma på allvar! Helt plötsligt känns det lite bättre att spendera sommaren i sthlm med massa mys på ballen! Välkomna på dagens, middag och soool!
image94

DU är värdefull!

Jag är ju som bekant inte religiös, men gillar ändå mycket som har med religion att göra. Mycket är fruktansvärt, som är förtryckande och som speciellt drabbar oss kvinnor. Mycket är dock kärlek och värme.
I psalmen "du vet väl om att du är värdefull" har den som skrivit den satt huvudet på spiken! Första versen är så här:
"Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du"

Tänk på det. Det finns ingen anna som är som du. Alla är unika. Stå för det, försök inte smälta in och bli som "alla andra". Du duger precis som du är!

Levande föda..

På måndag ska jag börja med att bara äta levande föda i två veckor. Räkna med andra ord inte in mig när ni fläskar er med bea och grillat kött. Morötter ska nu bli mitt liv, och då menar jag inte i musen då..

Mer levande föda än sperma kan det väl dock inte bli? Anna skipper verkar ha glömt det i hennes recept dock...

Duktiga mig!

Känner mig nöjd med att gått upp tidigt och åkt till skolan trots att jag inte behövde. Dock hann dom iaf tömma boxen så jag fick likt förbannat förseningsavgift. Dock fick jag massa gjort och pluggade effektivt i nästan 3 timmar och fick hem ett par nya böcker. I morrn ska jag unna mig sovmorgon, va länge sen.

Precis babblat bort en timme med Fanny. Spikade fotboll på onsdag, sista matchen på länge vi kan gå på.
Tufft mot DIF, men tror på kryss. Vi behöver alla poäng!

Nu ska jag läsa en halvtimme tills Anna kommer förbi en sväng och underhåller mig.

Visdom

                                                             Livet är en komedi för de som tänker

                                                             Livet är en tragedi för de som känner

Slut på roddandet

Jobbhelgen över snart för den här gången. Det har gått så jäkla fort. Har ju jobbat för första gången ensam som kock och ensam ansvarig. Tror vissa människor älskar sådant, medan andra är livrädda för ansvar. Jag tillhör dom som gillar utmaningar då, näheee?! :) Dessutom är det skönt att hålla tankarna på avstånd, slippa fundera på så mkt utan bara koncentrera sig..
Iaf har det gått bra och mig veterligen så har ingen dött. Än iaf ;)

Snart ska jag bege mig ut i solen, träffa Fanny och Kalle en sväng.

Mors!


1:a maj

Var och demonstrerade igår och gick med i tåget. VArför har jag inte gjort det förut? Stämningen var på topp och många bra åsikter kom fram. Anna och hennes mamma, Min morsa, vovvarna och söta Idah traskade på och lyssnade sedan entuiastiskt på talarna. Det som berör mig mest nu är vårdnadsbidraget som vår briljanta regering infört. Grattis Reinfeldt, vi ärtillbaka på 50-tal igen. Med osjälvständiga kvinnor, hemmafruar, kvinnor som bara sköter hem och barn, män som jobbar och lever ut. Nej tack. Jämställdheten ska gå framåt, inte bakåt.
Dags att byt regering! Mig kommer ni inte hitta hemma bakom spisen om dagarna ( kanske på kvällarna dock ). Jag har ml, jag vill bli något. Jag vill bli räknad som något i samhället, inte bara någon som ska ruva ägg, bära barn i magen och sen göda dom. Jag vill ha ut något mer. Familj och karriär. Det går, allt går. Bara man vill!

Fredagsstämning.

Fredag idag, men var är stämningen? Dagarna blir huller om buller när skola och jobb går om vartannat.
Är på jobbet nu, varit lite seg idag efter många glas vin och en och annan gin o tonic med bästa paret igår. Fanny och Kalle hade massa mumsig grillmat, och Ludde var lika söt som vanligt. Gosunge.

Ikväll blir det lugnt. Ska jobba hela helgen, som kock. Även idag har jag gjort det. Har gått bra, är så kul att få gära ngt annat. I morrn är jag ensam också, vilket innebär att ansvaret ligger helt på mig. Så kan jag köra lite med de andra också ;)

Brorsan är utskriven nu, så jag kanske går dit och tittar till honom.. Nu när han inte kan äta ngt heller så kanske jag kan sno hans middag :P

RSS 2.0