Grattis lillebror!

Idag fyller då LILLA bror 14 år. Herregud. Vad hände med den lille gulliga skitjobbiga småungen? Han förvandlades till 180 cm, fjunskäggig punkare med kam. Men självklart är han min favorit iaf :)

Idag har det inte varit några föreläsningar. Ganska skönt faktiskt.. Sov tills jag fick tuppjuck på arbetarna utanför och har sen bara varit hemma.. Va meningen att jag skulle ha pluggat en massa (läst ut bokjäveln) men ja.. helt plötsligt så finns det så mkt annat viktigt och roligt att göra.. Som tex blogga :)
haft besök nyss också. Då är det verkligen okej att skippa läsa, kaffe MÅSTE man ju dricka, haha. Det va iaf ett mkt trevligt kort besök. Fick även ett tips på ngn som kan tänkas kanske att hyra min lya. Bra där. Det löser sig nog allt tillslut.


Nä, nu måste jag läsa lite till så jag kan fira brorsan ikväll.. Hoppas det går bra på seminariumet i morgon iaf. Är lite nervös, men det fixar sig nog! image17

Broder Jonny på landet


blubb

Idag har det bara varit en föreläsning.. Sedan satt vi kvar i vår grupp och gick igenom lite om vad vi ska prata om på vårt gruppseminarium på fredag.. roligt att få hänga med socionomerna.. 2 riktigt trevliga killar och en gullig tjej. Perfekt! Sedan firade vi kusinens stora tjej som fyllde 4.. trevligt och träffa lite släkt även om födelsedagsbarnet va sur som en liten citron! Känner mig snorig och tjock i huvudet. Luddes snor har flyttat in i min näsa.. Där fick man för att man kelat med goaste ungen.. :)

Nä. Kissa och gå o lägga mig. Känner mig dock sällskapssjuk och kärlekskrank. Men det kommer jag aldrig erkänna :)


Lördag

Har inte lyckats ta mig hem från lidingö ovh kommer inte orka det heller... Vaknade i morse när Fanny åkte iväg och insåg att jag va lite bakis..  PAssade på att krypa ner i hennes hästenssäng :)
Hum. Vart lite mycket vin kanske igår.. Vi började seriöst med middag, vin och sen spel. Jag Fanny och Kattis. Trevligt som fasen! Dock fick Kattis för sig att vi skulle ge oss ut på hajk mitt i natten så vi klättrade runt i skogen till 3.30. Hoppsan. Både jag o Fanny har rivsår och sår, haha..
Väntade kvar här tills Fanny och Ludde kom hem på eftermiddagen. Vi handlade pizza och slöat hela dagen. Nu har vi även köpt lite godis och cola och ska snart kika på shrek. Ludde har nattats och vi jäser.. Skönt med en helg utan så mkt krav men ändå inte ensam hemma. Bästa!

Har även lagt upp massor av bilder på facebook. Ja, jag erkänner. Nu är jag fast även där!image16


Firade en bajen-vinst i somras


Fredag

Vips så var det helg igen.. Hade en sådan jäkla bra föreläsning idag, det va så behövligt att få inleda med den här. En go gammal gråhårig tjock gubbe med massa charm.Det är så skönt när man går ut från ett rum och känner sig tacksam över att fått möjligheten att lyssna på denna slipade människa. Härligt. Det har  känts väldigt tungt den här första veckan, mkt fakta, mkt nytt och huvudet kändes mest fullt. Idag är iaf första gången som det kändes att "det här är min grej" och att det faktiskt känns rikigt roligt.. Nåväl. Åkte iaf upp till jobbet där Monika kom och kastade sig runt halsen på mig.. Underbara männiksor. Kommer sakna så många som betyder så mkt, men ska inte tappa dom. Känns bra att veta att jag kommer träffa dom då jag jobbar extra och nästa sommar. IAf så är alla pappar nu skrivna och allt verkar gå ihop.

Är hemma nu en stund bara och ska snart ge mig iväg för myskväll med middag och vin hemma hos Fanny :)

Inspark

I morgon är det inspark. Jag som knappt har fattat att jag är student än. Var på campus sköndal idag hela eftermiddagen och fick träffa socionomerna vi ska läsa med och fick all information om hur den här första kursen ska se ut. Det är med skräckblandad förtjusning jag sitter där. Åt ena hållet sviktar allt självförtroende och jag förstår inte hur jag ska klara det här.. Men o andra sidan är jag så jävla lycklig.Det är ju det här jag vill göra!! Jag har fått nog av kneg, jag har något att uträtta i den här världen! Har iaf träffat några som verkar trevliga i min klass, men HEY; vart håller grabbarna hus? haha.

Snart helg också. Mogna, seriösa Vickan har tittat fram. Nu måste pengarna hållas i och jag kan inte ränna på krogen stup i kvarten. Blir nog Ikea med en trevlig typ och låter resten vara öppet.

Igår föressten va mina älsklingar här och mös med mig. Fanny och Pelle. Bättre vänner kan man då inte ha. Vi åt taccos och kollade Twin peaks. Nähe? haha. Säger varje gång att vi ska ses oftare, men tyvärr går det för lång tid emellan.. Men nu när både jag o F är fattiga studenter så kanske det sker oftare?

Fotboll nu och snart sängen. Lång dag i morrn. Synd att godnatt-samtalet verkar utebli. :(

Puh!

Överlevde Måndagen till sist. Och det verkar lösa sig. Skönt. For iaf iväg till uppropet på Ersta/sköndal. Var väl allmänt förvirrad, men tillslut både hittade jag och fick mig registrerad :) Efteråt mötte jag Anna för kaffe. Mycket trevligt att träffa min böna igen. Länge sen vi setts så det va bra! Följde även med henne runt i stan för att uträtta lite ärenden.

Idag har jag bara slöat. Väntar på ett kaffebesök på eftermiddagen, men annars inte många krop här inte. Plockat undan lite men annars njuter jag mest över tanken på att inte behöva jobba mer den här veckan. Ska in dit på fredaf och skriva papper och annat stök. Snart är jag ifrån Kronan. Skum men underbar känsla!!!

Helgen slut igen

Förstår inte varför helgerna går så fort, men veckorna så långsamt. Nåväl. Söndag iaf.
Jag har precis ätit 2 toast och druckit mineralvatten till frukost. Ungmö? Ingen tvekan!

Igår vart det kräftskiva i villaföreningen där mammi bor. Lovade henne och vara med och när jag ändå inte hade några andra planer så var det givet. Grillatkött med min hemmagjorda potatissallad och kräftor. Mycket mumsigt och förvånande nog riktigt trevligt.. Hamnade brevid pappan i en familj jag inte tidigare sett. Hade hur kul som helst, men hans syfte var såklart ett annat. Nåväl. Jag är van, det är bara o inse. 39-åriga villaägande sambos är min grej av någon märklig anledning.. :S

Idag är planen att det äntligen ska firas lite födelsedag. Min. Hoppas det blir av, så får vi det överstökat och jag får mina paket :)                                      image15 
                                                            Gammal bild på mig


:(

Just nu vet jag inte om mitt stackars huvud kan ha mer snurrande tankar.. Som om det inte räckte med att jag försöker lösa jobbet i första hand, så kommer jag inte kunna ta något studielån i höst... Så det ekonomiska är skit. Att jag dessutom såklart är sjukt nervös inför själva pluggandet är inte tillräckligt uppenbarligen. Idag ramlade dessutom den största bomben av allt ned. Kan inte ens skriva vad, för då bryter jag ihop. Räcker med att jag inte kan få händerna att sluta skaka. Varför kan inget bara gå bra? varför alltid jag? Jag tycker jag förtjänar att få vara glad nu, vara mysigt nervös inför plugget, men icke. Vad gjorde jag för fel? Det ända bra är att det är fredag och jag är ledig i helgen. Mycket att lösa och tack gode gud att jag slipper se väggarna på det här jobbet åtminstone!

Vardag

Så var man hemma igen efter underbara Kreta. Har varit en helt fantastisk resa med massvis med sol, bad och goda drinkar. "strong bed" är ngt jag iof inte kommer sakna. ALLS.. :) Underbara människor har man träffat, vissa mindre... Men summan är iaf att det va precis sådan semester jag ville ha! Trist såklart att ha börjat jobba igen, vardag och ansvar. 

Fick ett extremt roligt samtal i morse... Jag har kommit in på min utbildning!!!! AHHHHHHH. Jag börjar plugga på måndag. Helt jävla sjukt. Kan inte fatta det än. Kanske kommer jag inte att göra det heller.. humpf. image12

Många små goda drinkar fick vi 

image13

Nere vid hamnen och äter i Chania

image14

Behövs nog ingen kommentar här va? ;)

Kreta

Halsningar fran Kreta!
Vi har det superduper har. Ar inne i Chania och sitter pa ett internetcafe. Vi har precis smaskat i oss en dundermaltid vid hamnen och var tvungen att kika in har eftersom jag maste kolla mitt intagningsbesked. FORSTA RESERV!!! AHHHHHHHHHHH! Borde inte kollat igentligen. Nu kommer jag tanka pa det hela tiden.. well well.
Bara 2 dagar kvar nu. Kanns tufft. Har varit en underbar resa hittils. Langtar hem, men sammtidigt inte. Om man fick ta hit vissa personer skulle det vara optimalt :) Nu ska vi iaf ge oss ut pa stan lite till och kika i affarer innan vi tar en bulle hem till hotellet igen for en stankare innan vi bestiger den sjukt harda sangen, haha. Ska passa pa och njuta nu sista dagarna innan det ar dags for Sverige och jobb igen...

Massa pussar fran solbranda mig

Karatefylla

Vaknade upp i morse med en ABF-tatuering på armen, stort plåster på knäet med ett öppet djupt sår under, kläder lite varstans och en känsla av: BAKSMÄLLA. Summan av det hela. Viktoria var på pride igår.Vi satte oss på hornsgatan på dagen för att invänta pride-paraden med en massa vin, bästa männsikorna och bästa humöret. Fick i oss allt vin, hejade på alla. Sedan gick Fanny och jag till stans mysigaste park för lite mer vin innan vi begav oss till tanto och pride. Träffade dom bästa människorna och hade så jäkla roligt! Nästa år blir det hela veckan för det här slår vilken annan festival som helst!

Just nu har jag lite svårt att samla mig. Ska åka till Kreta om ett par timmar, men bloggar istället för att packa. Inget att äta har jag heller utan har druckit en liter juice istället. Även om det just nu känns som ett enormt projekt att ta sig till arlanda just nu så ska det bli så skönt att komma dit. I morgon vid den här tiden ligger jag på stranden!! Underbart! Lägger upp lite bilder från igår också:

image9

Fanny och jag medan vi väntar på paraden

image10

Jag och F med stans gulligaste bögar

image11

Jag och Frank fann varandra

Återkommer nästa söndag! Morsning! 

Torsdag. Eller?

Börjar bli dagvill nu. Och rastlös. Har ett bi surrandes i magen hela tiden. Känner mig stressad, orolig och rastlös. Vet inte om det är för att det börjar bli trötsamt att igentligen inte göra så mycket. Samtidigt är det så skönt att inte ha något alls större planer inplanerade. Eller så är det något annat. Kanske den vanliga stressen om att man blir äldre, men inte uträttar något. Hoppas det lugnar ner sig och lägger sig under resan. När jag väl kommer tillbaka till jobbet kommer jag undra, va fan jag höll på med? Usch usch. Inte tänka på jobbet. Kanske behöver jag inte vara där så länge till nu. *Håller tummarna*

I tisdags hade jag som vanligt en helt klockren dag. Tillbringade den på söder med Fanny och Luddis. Vi växlade pengar till resan, åt lite lunch och sen var jag och fixade naglarna. Lovely. Vart såå fint, är så nöjd. En väska hann jag också införskaffa. Hur grym som helst. Kvällen spenderade jag hemama hos Jimmy. God middag och det bästa sällskapet. Vart inte av sedan på onsdagen att jag åkte hem utan var kvar i metropolen Brottby hela dagen tills kombo kom hem :) Promenerade, åt middag och mös.

I morse fick jag till och med ställa klockan, haha. Skulle upp för att hjälpa mormor med att hämta hjälpmedlena på vårdcentralen. Stackars mormor, hon är så nervös inför operationen. Iaf åt vi sedan god lunch och fikade med dom tanterna i huset. Trevligt.

Kan det inte bara bli söndag nu! Längtar så jag dör! Det kommer bli underbart!image8

Naglarna, fast i verkligheten är dom mycket finare!

RSS 2.0