Go'kväller!

Har trotsat förkylning och ond arm och varit och tränat. Det gick bra och den här gången satt koreografin också och jag var inte längre ett hot mot de övriga 'stepparna' i salen då jag snubblade runt brädan. Rosa i ansiktet klämde jag en laxsoppa då jag var nära svält där ett tag. Nyduschad och med fyrkantiga ögon efter att ha läst alldelles för många bloggar idag funderar jag på vad jag ska göra härnäst. Skjutit på dygnet har jag också, men i morrn måste det ställas tillbaka. Kväll i morgon på praktiken, sen är det upp kl 5 som gäller.

Såg nyss på nyheterna att en kvinna blivit påkörd av ett tåg vid älvsjö station idag. Pratandes i telefon medan hon gick omkring på spåret utan att märka att ett tåg kom. Då får man fan skylla sig själv. Synd är de om de som blev försenade dit dem skulle istället. Det finns för mycket dumskallar i världen!


Babyboom

Jisses vilken märklig dag. Börja läsa en blogg, tipsar F. Visar sig att hon redan läst det. På ett märkligt sätt är det jag som kommer på att Lus ska få ett syskon. Världen är liten och märklig.

Får även ett mms i morse från Gurra med en nyfödd liten tös. Åhh vilken sötnos. Så man blir tårögd! Lite synd att det inte var min dock ;)

Jag får väl nöja mig med min lite mindre bebis, haha.
Fint att även dubbelhakan fick plats!


Ikväll trotsar jag förkylning och ond arm och drar iväg på träning. Behöver rensa tankar och få utlopp för lite kreativitet.
De där förändringarna som jag så naivt hoppas på kommer aldrig. När ska jag inse det?

Vad har man vänner till?

När man är förkyld, känner sig ynklig och har fruktansvärt ont i en arm; vad är då bättre när en vän ringer och erbjuder sig sitt sällskap en stund. Och dessutom har med sig mat. Inte vilken mat som helst, utan kebabrulle. Dessutom sällskap med kaffedrickandet. Nu känner jag mig lite mindre ynklig, lite mindre ensam och definitivt mättare.
                                          

Fina trion!


                                                      Trion

Här från min födelsedag i somras. Och jäklars vad jag saknar. Bangade middag på stan idag efter jobbet för jag känner mig vissen tyvärr. Men snart ska vi ses för jag saknar ihjäl mig!

Utkast: Jäklar. Nu ...

Jäklar. Nu finns det inga undanflykter mera gott folk. Detta är inspiration på högnivå!
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4251856.ab

Samtal om orgasmer

Inte så mycket tid att blogga just nu när det är både praktik, plugg och extrajobbande tyvärr.. 
Idag jobbas det och dagens konversation över byttorna med mat lyder:
Kocken: Fan, läste i en tidning att det tar en vanlig kvinna 45 minuter att uppnå orgasm.. *Ser bekymrad ut*
Jag:  Jasså? *Lite förvånad över vändningen av samtalsämnen*
Kocken: Jävla tur att man blivit gammal, annat var det på min tid. Då gick det fortare. Nu skulle  man ju aldrig orka..

Jisses.

Långt, ledsamt och rörande

Efter en LÅNG dag med praktik, besök hos farmor och en massa bussbyten kom jag hem till negativt besked. Banken sa självklart nej till att låna ut det jag ville ha. 9 dagar försent också. Fyrkantiga jävlar. Visste ju att jag skulle få nej, men besviken blir man ju ändå..

Sken dock upp som en sol igen efter att ha läst finaste Sandras blogg (www.meandmylittleboy.blogg.se)
Jäklars. Finaste människa,  jag är så glad över att jag får ha dig som vän! Och stolt. För du är min starka förebild. Du klarar ALLT!


Tårtförbud!


Jösses, inte konstigt att det är svårt att hålla nyårslöftena när man får en sådan här under näsan.
De borde förbjudas!

Nyheter!

Nymodigheter i bloggen. Numer är ni räknade. Offentligt ;)

Sandra fyllde tant med choklad i mängder..

I fredags fyllde fina flickan Sandra Tant (25 år med andra ord). Mys med dricka och en jäklars massa chokladfondue.

Suga lite snopp hann hon också ;)


Det är skrämmande beroendeframkallande det där!


Therese och Therese.
Av 6 brudar heter 3 Therese. Vi kan konstatera att föräldrar vars barn föddes 84 och 85 hade sjukt dålig fantasi!

Tredje Therese och Therese


Lina som förhoppningsvis inte gråter, utan bara petar öga.

Och så jag då. På vägen dit.

Efter allt mys hemma hos Sandra drog några iväg till Stureplan. Jag och Rydén tackade för oss och tog en bira på tu man hand i Sumpan innan det begav sig hem. Sedan kunde man misstänka att jag åkt hellikopter hem, men det var visst bara taxi ;)

Firar!

Firar GODKÄNT resultat med Thaimat och vin på söder hos finaste paret och lånar soffa för övernattning. I morgon vankas katastrofmedicin på SÖS hela dagen. Med andra ord så är det god natt som gäller nu!
Natti natti!

Idag gäller det!

Och jäklar, nu vart jag nervös helt plötsligt. Har inte varit så nervös alls och inte tagit det riktigt på allvar, men nu ångrar jag mig.. Den muntliga tentan ja. I eftermiddag. Jisses. Nu gäller det att ladda kaffebryggaren och lämna datorn.
Önska mig lycka till!

Välkommen till familjen!


Whohoo. Inga fler brinnande/knastrande/svarta skärmar. Nu glänser den nya familjemedlemmen i familjen elekronik här hemma! Och jag kunde inte vara gladare. Sjukt hur lite elektonik kan göra en glad..

Söderdag

Möter Fanny på String med insjunknande kinder av all hunger för att avnjuta (läs: frossa) deras frukostbuffé. Proppmätta och coffeinstinna beger vi oss till Fatbursparken för att kolla på en lägenhet jag blivit sugen på. Möts chockerade av bristen på grundläggande socialt beteénde och en lägenhet som var fin, men inte kändes helt rätt i hjärtat. Sporrad är jag iaf och det blir till att flörta med banken om lånelöfte i veckan. Gångavstånd eller över en timme resväg - valet är ganska lätt. Vidare till götgatsbacken för en latte och skriva handlingplanen för januari i fina böckerna.
Där skedde en trevlig och oväntad ihopstötning och suget efter att resa växte ännu mer. Superdag!

                          Bästa frukostbuffén till låga priset!

Dagens ord...

Dagens ord: Träningsvärk.


Bjuder på den sista nyårsbilden som togs, iaf av mig sisådär strax före kl 4.
                                     Benke och Charles rockar!

Träning + vägning

Idag kom iaf träningen igång och nyårslöftet är på god väg. En vecka sent, men iaf. Klockan 11 på förmiddagen hoppade vi runt i gympasalen och svettades. Skönt och riktigt roligt, men misstänker att min förlatade kropp kommer lida en aningens i morgon. Köpte en våg idag också för brorsans farfars julklappspengar. Så om jag inte svarar i mobben i fortsättningen så vet ni var jag är- På vågen. För ja. Jag blir lätt fixerad, det är livsfarligt det där. Men det kanske går bättre nu, flera år senare, det märker vi.

Nu är klockan 18 och det var inte riktigt så jag hade tänkt det, jag skulle ju ha pluggat hela dagen. Istället vart det 1½ timmes promenad med mamma och hundarna efter träningen och sen fika. Nu är det iaf dags. Fast först måste jag nog väga mig  på min nya våg ;)

BlondinBella som bambi, tack!

Så. Kvällens härligaste och hjärtligaste garv. BlondinBella försöker dansa. Tack du blonda, du gjorde min kväll!
Jag vred mig av skratt. Håll dig till ditt och låt bli att dansa, eller gör inte det. Det kommer säkert fler fredagar framför tv'n. Och ska jag ha så här roligt så har tv4 vunnit en tittare till.

Dataskärn på väg till dataskärmskyrkogården..

Jag har en döende dataskärm. En sådan där, lite överviktig sak med för många år på nacken. Min älskade skärm har nämligen levt ett cirka 10-årigt liv (dock inte alla år i min ägo). Nu håller den på att pusta och frusta ut sina sista andetag. Jag är mest orolig då jag misstänker att skiten snart ska ta eld. Emellanåt stängs den av, blinkar, gnyr och knastrar oroväckande. Går att återuppliva den en stund med att dra ut navelsträngen, men.. Vi kan säga så här.. Jag är i  ganska desperat behov att en ny skärn. Så. Någon som råkar ha en över?

Nära-döden-upplevelser

Idag hade jag två nära-döden-upplevelser. Att låna bil från min familj är spänning bara det men dagen i ära så upptäcker jag på motorvägen att det inte finns någon spolarvätska. Så med nästan helt igentäckt ruta lyckades jag iaf ta mig fram till Rotebro för Mys med Anna J, två lovely kids och taccos. Hemresan vart snäppet värre, då det dessutom var mörkt och rutan nu blivit svart. Att en härlig idiot kör ut från sin fickparkering utan att blinka eller förvarna och snöhalka höll på att sluta med en rejäl kyss, lyckligtvis inte. Mätt och tillfreds har jag pluggat barnmedicin och kikat runt i bloggvärlden.
Det verkar inte bättre än att det har blivit vardag igen- ja, pluggvardag då. Så nu tar jag med mig barnmedicinen (ja boken då förståss, sippra barnmedicin får bli vid ett annat tillfälle) och läser lite. Natti underbaringar!


Mysmorgon

Viktoria undrar varför hon inte pluggade under julen. Hm. Borde ha varit lite mer effektiv och kanske inte jobbat riktigt så mycket. Men. Jag kommer jubla när lönespec'en kommer.
Nu sitter jag här, solen går upp, lägenheten luktar nybryggt kaffe. I mjukisbyxor som inte är mina och laddar inför lite plugg innan föreläsning och Akkurat ikväll. Hur mysigt som helst ska det bli!
Det finns bara ett enda dåligt moment denna morgon. BlondinBella på nyhetsmorgon. Jisses. Kan man få vakna ifred åtminstone?

Sista dagen idag

Sista dagen på jobbet för julperioden. Skönt. Det som är lite mindre skönt är att jag förskjutit skolan under hela julen. Pust. En del att plugga nu innan praktiken. Varje gång jag tänker praktik kryter det sig i magen. Fan, jag är nervös. Jisses, nu är det på allvar. Blodådror, katetrar, sår, operationer, sprutor, dropp, nålar. Lordi lordi. Dock, jäklar vad kul. 
Nu är det på riktigt, det är riktiga människor. Den här gången kan de prata också och är inte borta med vinden. 

Hm. Kanske ska göra ett sista ryck nu då. 2½ timme kvar. Nu inväntar jag lönen! 

Årskrönikan, lite senare..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Svek mig själv i fråga om värderingar och principer.

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, jag bröt förmodligen samtliga redan på nyårsdagen. Så brukar det vara.

Vilka länder besökte du?
Inga, om man inte räknar skåne som ett annat land ;)

Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Semester, det hade jag ingen alls.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Många och inga, fina och sämre.

Vad var din största framgång 2008?
Klarade allt i skolan, orkade jobba och behålla lägenheten.

Största misstaget?
Att inte ha semester och inte lyssna på mig själv.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Aldrig.

Bästa köpet?
Min säng :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Spendera? Jisses. Jag är fattig student. Spenderade nog mest Kims pengar i mataffärer dock :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Allt underbart stöd från de finaste av vänner!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet inte. Det har nog bara varit mer rosa och svart än tidigare.

Vad önskar du att du gjort mer?
Hållt i gång träningen efter sommaren och rest.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit.

Hur tillbringade du julen?
Jobbade hela dagen på kronan, sen julmiddag hemma hos familjen med Kim och mormor. Mysigt!

Blev du kär i år?
Ja, rejält.

Något du önskade dig men inte fick?
Förtroende. I övrigt fick jag de absolut bästa julklapparna.

Bästa böckerna du läste i år? 
Jag läser i princip bara kurslitteratur, men det får bli Stella och Sebastian som inspirerade mig till checklistorna med Fanny! :)

Favoritprogram på TV?
Greys anatomy och andra serier. Tittar dock inte lika mkt längre nu Fanny ;)

Största musikaliska upptäckten?
Nyförälskelse till Winnerbäck. 2008 vart det mycket svensk vispop.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008? 
Jag jobbade och efteråt mötte jag upp Kim, Fanny, Anna och Kalle på Dao Beach för massa mat och mys. Supertrevligt med alla mina favoriter!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att Anders inte hade dött, fler upplevelser, mer tid, mer sol.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Som vanligt tror jag.

De bästa nya människorna du träffade?
Kalles kompisar kanske. Finns ett par guldkorn :)

Har du nyårslöften inför 2009?
Ja. De är även nerskrivna i fina boken. Gäller mest träning och relationer.

Vad hoppas du på inför 2009?
Att jag tänker lite mer på mig själv, både kropp och själ.


RSS 2.0