No more Jackson

Okej. Jackson är död. Det chockade mig lika mycket som alla andra även om han inte är något större fan till mig. Men nu menar jag allvar - hör jag en Jackson-låt till så bankar jag huvudet blodigt i väggen. Bara för att karl´n trillade av pinnen vill jag inte höra hans musik från det jag kommer till jobbet tills jag går därifrån!!


Boktipset

27 grader i skuggan och jag är på jobbet. Känner att den här sommaren kommer spela mig ett spratt. Semester i 3 veckor om exakt 2 veckor och då kommer det väl förmodligen regna. Med andra ord komer jag i så fall plöja ännu flera böcker så det är dags att få ytterligare tips. Så in och registrera er på boktipset och betygsätt vad ni läst så jag får ännu fler ideér. Iof har jag väl än sisådär 45 böcker jag vill läsa men iaf. Det kan ju regna mycket.

Förlåt bloggen

Bloggen blir lite lidande. Hamnar neråt på listan över prioriteter. Jobb och flytt/inredning tar upp all tid och däremellan så sticker jag ut nosen för att få en glimt av solen och värmen. Ikväll tar jag paus och pyser ner på grillfest på söder. Då får man i sig både flytande näring, en liten köttbit och nosen får fräknar i solen.

Vi får helt enkelt göra på det gamla vanliga sättet och höras på mobilen ;)

Sista semesterdagen

Man vet att det är dags för jobb igen när naglarna filas ner till hälften, man låter allt vad telefoner vara och sitter på balkongen och läser i solen. Jag njuter av sista dagen innan ett par veckors jobb igen, ett par veckor som jag ser fram emot. Framförallt njuter jag av den där ensamheten som jag blivit så beroende av. Det har varit intensiva veckor med lite ensamtid och den här veckan har jag hunnit få vara med bara mig lite mer. veckan som kommer blir det fullt ös. Avslutar jobbet i morgon med att köra lastbil full med flytt. I morgon flyttar äntligen K in i sin nya lägenhet. Äntligen.

Är så kluven inför min 25-årsdag och vet inte hur jag ska göra. Ska jag ens fira den överhuvudtaget? På traditionellt sätt lockar inte. Egentligen vill jag bara åka bort. Egentligen vet jag nog fan inte vad jag vill längre.

Ljuv musik i mina öron

Det här smeker mina trumhinnor just nu och knullar resten av mina sinnen:


Hundmänniskor - ett folkslag i sig

Människor med hund är ett väldigt intressant fenomen. De tror att alla med hund är likadana. Vi tänker likadant, känner likadant och framförallt är vi lika pratsamma. De tror att så fort vi ser en annan hund komma gående tänker vi inte på att den var söt, fin eller liknande utan såklart tänker vi att nu jäklar ska det småpratas. Hunden är vägen in. Att det spöregnar och man är dyngsur spelar ingen roll, för vi är så glada alla hundägare. Vi älskar att småprata i regnet. Och klart hundarna ska leka med varandra så att vi alla blir ännu blötare. Ja, då kan vi ju hinna prata lite mer. Kanske gör vi till och med följe ett tag också, för att få fingrarna avdragna av kåt hundhane är det bästa jag vet. I regnet. Ibland är det hiskligt skönt att lämna tillbaka de där stora pälsbollarna så att man själv kan bestämma över när det är dags för kallprat igen.

Dötid i semestertider

Sådärja. Då var man hemma igen. Regnet slutar visst aldrig att falla ner på mig och det är mörkt även på dagarna. Jag har ledigt ännu en vecka innan det är dags att återgå till jobbet. I år har jag ju unnat mig lite semester, men sitter här nu och känner mig bara stressad. Att gå från att ha en massa att göra och känna sig stressad till att inte ha något alls att göra och känna sig stressad över det också. Kanske något annat som gör mig orolig kan man ju kanske tro, men jag kan inte för mitt liv förstå människor som inte vill ha en vardag. Som inte vill jobba, studera, ha intressen eller pengar. Eller pengar vill väl alla ha, men de som vill ha andras utan att vilja förtjäna dom. Vad fasen gör man med all tid? Jag klättrar redan på väggarna och jaa, det är ju en vecka kvar. Och utan pengar är det inte så roligt helt enkelt. I alla fall inte i regnet. Skulle solen skina, 25 grader och stranden varje dag lär jag ändra mig och bli parasit på heltid. Javisst.

Hemma från Barcelooona

Så var man hemma igen. I kalla kalla Svealand. Något mer solbränd på nosen, något mer sönderdrucken och med yttlerligare erfarenhet. Förutom att vi nog åkte ner med lite för höga förväntningar så har det varit grymma 5 dagar borta. Fanny är oslagbar reskompis, den bästa!

Underbaraste marknaden. Mycket frukt blev det och en del andra delikatesser!


Även fötterna fick följa med på stranden. Här spenderades dagarna i väntan på partydags.


Första kvällens frosseri!


Mycket tapas blev det..


Bästa stället med hemmabrygd Cava. Farlig sådan.


Efter 3 liter slutar det så här...


och så här...


Finaste vännerna


Nej, vi är inte systrar. Inte biologiskt iaf :)


Min gata också..

Och ja.. Vi gjorde en del turistgrejer också, men det vill man ju knappast se kort på ?!
Nu blir det 50årsfest. Utomhus i grådis och regn. Det ni!

barceloooona

Idag är dagen. Dagen för att sommaren börjar officiellt idag. 2 års studier avklarade, 2 år kvar.
Firade första dagen med att jobba. Då vet man också att det är sommar.
Framförallt är det DAGEN innan Barcelona!! Tidigt i morgon bitti lämnar vi kalla Sverige för 5 underbara dagar i värmen, staden och partyt. Kommer tillbaka solbränd, med massa kort och med skrumplever. Med andra ord, livsglad!
Frys inte ihjälp under tiden i regnet här ;)
Hörs på torsdag! (om det inte blir ett kort inlägg därifrån)
PUSS

Lyckliga dagen

Stort tack till  Anna för allt pill med min sida. Ditt tålamod är obeskrivligt!
Dessutom stort grattis till dig som fått sommarjobb äntligen! :D Kunde inte vara gladare gumman ! <3


Kom till Stockholm snart. Jag saknar dig enormt!


Igår var ...

Igår var det middag med några söta bönor ur klassen i försök att skapa lite bättre samanhållning. Det var hur trevligt som helst och varför har vi inte gjort det tidigare? Med italienskt, rödvin, ursnygga män i kostym och fnittriga bruttor kan det inte bli annat än en supertrevlig kväll.

Brudarna

Sötaste Lisa

Jag och finaste Tessan


Lisa igen och godbiten Helury

Pia och pussmunnen Kaie

Tack tjejer för en trevlig kväll :)

Dömd av dammsugaren

Dammsög precis lägenheten. Det kan vara det tråkigaste som finns. Kan liknas vid tortyr till och med. Förbannade den jäveln som orsakar smulor på mattan, halvmeterlånga blonda hårstrån som bildar stora tussar och fågelfrön överallt. Här kommer det sura med att bo själv; det är ju jag som är boven och med det - ingen att skylla på. Ingen alls. Eller iof. Fröna kan jag alltid skylla på fåglarna - haha! Men ju mer jag tänker på det... så verkar det inte bättre än att jag får skylla mig själv som skaffade dom. Attans. Där fick jag! Bara att damsuga vidare då..

Förfrågan?!

Eftersom jag tillhör kategorin oteknisk tänkte jag be om en liten liten tjänst. Någon söt själ som vill göra något åt min olidligt tråkiga bloggdesign? Någon duktig? Någon som har en rolig header? Någon som är aningens mer kunnig än mig? Någon, hallå?

Så blir jag så här glad?
(Bild från Teneriffa februari)

RSS 2.0