Vårkänslor

Jag straffar er för att ni är så kassa på att lämna kommentarer med att lämna glesa blogginlägg. Eller, jag kanske önskar bara :)

Har haft en fantastisk dag idag.. En halvtimmes promenad innan frukost i morgonsolen, kaffe hemma, mötte älsklingen Sandra i Brommaplan för promenad/pluggande/fika/lunch. Hem en sväng och bytte om och sen promenad till träningen.

Konstigt vad lite sol kan göra. Sverige är magiskt, just bara för att det lever upp så igen varje vår. Människor blir gladare, snyggare, mer sociala, dricker mer, är ute mer, lever mer och älskar mer...

Inflyttande chinos

                         
De här fina chinosarna har idag flyttat hem och in i min garderob. Tänk; uppvikta och med höga skor. Och vår. 


                                  

Gnäll som undanflykt

Här skrivs det hemtenta för fullt. Eller, nu ljuger jag.. Precis avverkat en fika i och för sig.
Helgen blir till att jobba, så som nästa. Skönt att få in lite timmar (OB-timmar) då lönespecen den här månaden visade på 0, noll, NOLL. Kronor. Den senaste uppdateringen på snoret är detsamma. Jag är fortfarande jäkligt förkyld, men inte så dålig. Irriterande, kan man åtminstone inte få vara riktigt sjuk ett par dar så att gnälla känns mer ok? Så att det kan gå över istället för att vara halvdant i en hel evighet. Vill träna, men kan inte det nu. Ska se till att bli frisk över helgen, ta det lugnt i övrigt förutom mina 19 timmar jobb. Tänk att jag hellre gnäller i bloggen än skriver på hemtentan. Hum. Undanflykter. Men nu måste den bli klar, så later babes.

Flåt, en till.

Jag var bara tvungen, Fanny, den här är till dig hjärtat !


Betnér om dagis

Idag kollar jag på sånt här och snackar skit på nätet istället för att plugga. Så mycket roligare än allt skrivande om döden helt enkelt. Men det här gör mig inte rik. Men glad. Betnér- Du är min gud.

Bilder från krysset med jobbet

 Glen byter skjorta och spänner sig i VÅR hytt.

  Jag vilar mot Jeans axel

 Geeta och Lea

 Jag passar på att kramas med Anna

 Den klassiska Eva

 Luisa som hade svårt att hålla ögonen öppna

 En som fick ros iaf ;)

 En till som hade svårt för det där med ögonen öppna ;)

 Ja. Glen igen då.

 Geeta och Anna när vi fördriver tiden med kort dagen efter.

 Jag och min vän, återställaren.

I ett hav av snorpapper

Jag ligger här i ett hav av snorpapper och nyser. Det är straffet för att man både har varit utomlands och åkt finlandsbåt.
Well. Det finns värre saker att få på en finlandsbåt än förkylningar så jag ska nog inte klaga för mycket...

Ute snöar det igen och jag väntar på Anna och Rickard som jag ska fylla med kaffe och bulle. De har dock fått lite polisproblem på vägen men borde komma snart. Om de kommer över högen med snorpappret då försåss..

Andas inte tandkräm

Glömde ju meddela min nu lite kortare resa. Fasligt rymmande på mig. Den här gången blir det över östersjön med fyllebåt ett dygn. Skaka rumpa, dricka drink, snacka skit. Lovely.

I övrigt borde jag sova. Seminarium i morgon bitti som jag inte är så bra förberedd på.Sen kommer Anna med karl och fikar, sen häng med Fanny och sen båt. Inte så mycket utrymme för att vara trött.

Nu är jag mest irriterad över att jag drack kaffe för sent (kom en sen fikagäst som i sig var mysig) och att jag lyckades andas in en stor tandkrämsklump i luftstrupen som höll på att kväva mig. Ju mer man harklar sig, ju mer löddrar det och täpper till. Tvivlade där ett tag på om jag skulle överleva. Nu har jag halsbränna deluxe. Och inte fan är jag trött.


Vill tillbaka


Jag vill tillbaka. Till värme. Till semester. Till Icke-vardag.

Nattligt boktips!

 
Måste ändå tipsa om en av de bästa böcker jag läst på länge. En sådan där bok där man skrattar och gråter samtidigt. 
Rappt, intelligent, känslosamt och fruktansvärt ärligt. 

Sten och Carmen är det snygga storstadsparet med ett till synes perfekt liv. De är båda unga och framgångsrika inom reklamsvängen, de tillhör Amsterdams innekretsar och är lyckliga föräldrar till en liten dotter. Gott om både pengar och vänner.

Men tillvaron vräks omkull när de får beskedet att Carmen har bröstcancer. Medan hon tvingas till att byta ut sin bekymmerslösa livsstil mot en evighet av sjukhusbesök och strålbehandlingar uppför sig Sten sig som den stöttande och förstående maken, på dagarna - på nätterna blir han desto mer hämningslöst utlevande.

Plötsligt ställs den notoriskt otrogne rumlaren Sten inför det faktum att hans fru är döende. Hur ser äkta kärlek ut? Hur ska en god make vara?

 
Ray Kluun är född 1964 och bosatt i Amsterdam. 2001 miste han sin 36-åriga fru i cancer. Kluun for med sin då treåriga dotter till Australien och skrev En sorts kärlek som blivit en enorm bästsäljare över hela Europa. 

Köpte precis fortsättningen "Änkligen" och väntar med spänning på att den ska dimpa ner i brevlådan. När ska jag hinna plugga egentligen? Det finns för mycket bra böcker!                       

Smakprov


Jag kanske roas av det lilla, men att ligga på stranden och sola brevid en allé av palmer och kika på en snöklädd bergstopp är för mig ganska magiskt.

Tillbaka i Svedala

Tillbaka i Svedala med något mer färg på snoken, 3 kilo tyngre och med trasig lever. Inte fantastiskt väder, men soldagarna har firats med äkta svennemetod: pressa tills du bränner dig, klaga sedan på att det gör ont.
Efter att ha överlevt kvällens "ånej jag är hemma i vardag igen-deppet" så känns det idag ganska skönt att vara hemma.
Solen skiner och alla söta kommentarer värmer de också.

Bilder kommer senare, det har tagit en hel massa. Dock måste jag bege mig ut och promma ett par mil, de 3 kilorna ska bort lika fort som de kom. Later sweethearts!

Lämnar landet

Helt galet. Jag har varit impulsiv. Det hela har resulterat i att jag pyser iväg på en sistaminutenresa till Teneriffa. En vecka borta från kalla Sverige. Så mycket som jag har längtat och behövt semester. Jäklar, det här FÖRTJÄNAR jag. Det ska bli underbart. En vecka med sol, kall öl och god mat. Framförallt SOL. 6.30 går planet i morgon.
                                                        Vi ses om en vecka sweethearts!

Snart snart snart

Snart.. kommer min fina böna hit på ett väldigt sällsynt besök. Blir skräckfilm, matlagning, kaffe och massa tjöt.
Sova över, frukost och en och ett annat världsproblem kommer lösas. Lovely!
                    


Jisses



Herregud. Så vart man förbannad idag också!

Kaviatar

Nymodigheter för Kalles Kaviar. Det är nu Viktorias Kaviar.



Haha. Host. Det finns inga förklaringar.


Bilder från helgen

                                                       Lite bilder från Västerås


 Fina Anna kockar middag


 Tvångskramar Rickard


  Anna kollar läget i snoken ;)


   Vänskapskärlek <3


  Rickard testar concealer på sig själv ;)


  Coola ormen som jag för övrigt höll i

Jag är min egen fiende

Bloggfrånvarande och ett par dagar utan internet. Praktiken och tentaveckan är över och ny kurs påbörjad.
Känner mig lite lugnare, iaf över studierna. Men den vanliga huvudvärken är alltid där. Allting med K, den ständiga frustrationen, stressen, pressen. Förväntningarna- inte från andra utan från mig själv. Jag är min egen fiende för det är jag som inte tycker jag hinner med tillräckligt, gör det tillräckligt bra och så vidare, inte andra.

Nu är huvudet fullt med kaffe, palliativ vård, olika "dödar" och sköljmedel.
Ska läsa bloggar, dricka mer kaffe och hämta tvätt. Måndag igen.

RSS 2.0