Härlig helg!

En helg lite utöver det vanliga. Bara positivt. Idag skiner solen som pricken över i. Ett superstökigt hem och damm överallt kommer till det lilla på minussidan, men en dag kommer tiden till mig också. Kanske på julafton?
Nu, dreggla över Mariette på idolreprisen. Snart, promenad med pälsbollarna i solen. Sen, MYSA :D


Kärlek

                    

Veckoplaneringen

Wiii, vad alla blev nyfikna efter förra inlägget. Det är ju halva nöjet :)

Första veckan på praktiken är avklarad. Ska göra kväll ikväll så laddar för att snart kila över. Känner mig så bortskämd som bara behöver tassa runt hörnet för att vara framme, men det förtjänar jag verkligen. Tunnelbana får mig fan att bryta ihop snart. Så jävla bortkastad tid! Jag bor hellre mindre och mindre lyxigt för att slippa sitta på den där blå ormen hela dagarna.

Veckan kommer bestå av praktik och praktik. I helgen ska jag vara hundvakt vilket jag kanske inte hoppas ihjäl mig av lycka av. Med min underbara lycka kommer det spöregna och de två stora yrvädrena kommer sanda ner världen ytterligare. Med andra ord kommer jag hålla mig i västerort men välkomnar gärna sällskap. Hur söta odjuren än är så snackar de inte så värst mycket. Inte dricker de kaffe eller vin heller. Sällskapa?

Kanske typ sådär värsta långa veckan

Har kanske den längsta veckan. Säkert den längsta i hela världen. En vecka som det känns som om den aldrig ska ta slut eller något. Det gör den ju såklart. Men två-veckor-i-en-vecka är sur.
Från och med i morgon är Bromma Geriatriken där jag kommer spendera dagarna eller kvällarna. 5 veckor praktik, sen jullov. Lov, alltså jag måste verkligen förtydliga det, LOV. Lite för bra för att vara sant kanske. Det blir i och för sig en massa tid på kronan, men trots det. Jullov. Ljuva ord.

Magen är pirrig. Det kan vara något stort på gång men det är så hiskligt hemligt att ni får rynka näsan av nyfikenhet. I alla fall för ett tag till...

                      
Very old pic. Titta där är halsen, den var det ett tag sen man skådade. Skönt att se att den finns i alla fall ;)

Renovering på gång

Äntligen så ska det bli renovering i slottet. Har skjutit upp renoveringen av vardagsrummet/köket/hallen lite för länge. Tapetsera väggen där bokhyllan står idag och måla resten. Ny 'tv-bänk' och ny tv. Sen lilla hallen och hallen. Nya gardiner och lite andra detaljer. Det får komma lite som det kommer efter att ideérna kommer. Huvudsaken är att väggarna blir klara så att jag kommer igång någon gång!

Vad gillar ni tapeten? Jag fullkomligt älskar den och har suktat efter den ett år snart!!!



Saknar solen


Fan det där med sensommar är inte så fel. Just nu skriker kroppen efter sol, ljus och värme.
Det här är kortet är från Riga, Sussi och jag. Sitter och tittar igenom sommarkorten och kom nog fram till att det var en riktigt bra sommar trots allt. Låt vinterhelvetet gå snabbt!

Farsdag och allt- egentligen bara söndag.

Farsdag och allt. Svårt för det här med kommersiella dagar. Ska man inte 'fira' varje dag? Visa att man älskar folk varje dag? För att späda på klyschan så skickade jag ett mess idag. Fick även svar. Det är fint. Tror det är första gången på 25 år, vad jag minns iaf. Var en bra morgon och fick för mig att ta det lilla steget framåt.

Spenderat dagen med karamellen Sussi. Pluggat medicinska sjukdomar, druckit en helvetes massa kaffe och ätit sushi. Så borde det vara varje söndag, fast kanske minus sjukdomsplugget kanske. Middag och familjemys i kanske den mest hysteriska familjen som finns. Men jag gillar det. Lite mer hysteri till folket!
Nu borde jag nannat kudden redan men fastnade vid en massa annat. Onödiga saker såklart. Sådana som att erbjuda ut min bokhylla med alla dess delar att köpa... Någon?

Pussen!

När 2 blir 1.

I natt dog min fågel. 2 blev 1. En blev ensam kvar. Mystiskt runt det där, men faktum kvarstår. Nedgrävd och begraven och borta. Får se om det blir en ny tjej där inne senare. En annan dag, en annan tid.

Och för att byta ämne. Han säger det jag tänker. En del av det iaf och det är viktigt det där.



RSS 2.0