Lovely

Idag har varit en mycket bra dag. Upp "tidigt" (vid 8, haha) In till jobbet för att träna. va så skönt att komma igång. Körde ett hårt box-pass och min ansiktsfärg efteråt va inte att leka med. Va inte längre röd, utan LILA. Skrattade iaf så jag grät halva passet (tills jag inte kunde andas mer) och har varit på strålande humör resten av dagen. Kände verkligen att det är nog det som gjort mig så rastlös och irriterad på sistone. Jag mår inte bra av att vara så mkt stilla. Iaf. På vägen hem rastade jag vovvarna också.. sen cykla hem för att få mitt kaffebesök. Wiii. Som hade med sig BÄSTA presenten! Så jävla fina! Är supernöjd! Fick spontanryck med Sandra och drog till Jakan för supergod sallad och sen till Ikea. Köpte äntligen den där jävla potatisskalaren, haha. Hann även med ytterligare en kaffe hos mormor med familjen och kom nyss hem. Nu är jag superspeedad på allt kaffe och vette sjutton hur jag ska komma i säng. Blir läsa lite "kritiskt förhållningstätt", funkar kanon som sömnmedel :)

Puss på alla. Idag lever livet!

image41

Trött!

Jag är så satans trött på så många människor just nu... Människor som inte är ärliga. Mäniskor som inte står fast vid vad dom sagt. Människor som bara bara bara bryr sig om sig själva.  Blääääää!

Trökväder. Mysig och givande fika med älsklingen Anna.

Bra sak. Ska in till jobbet i morrn för ett boxpass med minichefen. Ska bli så skönt att röra på sig, slå ut aggressioner. Tror att det är mkt varför jag är så frustrerad nu. Jag är van vid att röra på mig. Ett fysiskt jobb + träning till att bara sitta still. Galen! Nu ska jag försöka skärpa mig. Åka in o träna innan skolan, eller efter. Sköta om mig. Må bra i mig.

Förtjäna mig. Annars får det vara.


Älskade fotboll!!!

Bästa eftermiddagen.. Mötte Sam i skanstull och åkte hem med den till honom. Gick sen till söderstadion.. Soppiga 20 första minutrarna, men sen total UTKLASSNING! 4-0. Det bästa av allt. DIF förlorade igen mot brommapojkarna.. HAHA. Förlorade premiären mot dom och även nu sista matchen. HAHAHAHA. Härligt dif, knyter ihop påsen bra :P Att aik även dom förlorade va inte heller helt fel.
Hungrig som en varg begav jag mig hemmåt efter att sagt hej då till bästa Sam! Nu är jag mätt och glad.
Tv-kväll med tända ljus! MYS!

Ångest


Den här helgen har bestått av ganska mkt ångest.. Ingen som helst anledning, men självklart utlösande faktorer.
Har iaf försökt att få ordning på mitt kaos inombords med att fixa det yttre. Lika med att jag har städat som satan (iaf för att vara mig) Så fint här hemma, alltid ngt bra.

Superglad för Anna och Fanny som har haft superhelger med sina nya. wiii. Som love i gänget kan fan behövas i höstmörkret...

Idag är det fotboll iaf. Snälla Sam bjuder Viktoria på Hammarby-Gais matchen kl 15. Blir trevligt att träffa honom, händer inte allt för ofta dessvärre. Kanske mer nu när bandyn sätter igång :) Skönt också att komma ut lite.. På med smink, nyduschad och en bättre människa förhoppningsvis. händerna skakar fortfarande, men ut ska man!
I morgon föreläsning och vardag. Allt känns nog bättre då.

Puss på alla underbara!
image40

Slapparlördag!

Va så skönt att bara vara hemma igår.. Låg nyduschad och insmörjd i min nystädade lägenhet och njöt av tystnaden. Det är så skönt att jag lärt mig att uppskatta ensamheten!
Idag gick jag upp i bra tid och utan bakfylla. Underbart. Frukost till nyhetsmorgon och sen ut med grabbarna grus i familjen. Åkte till Rusta och Jula. Inhandlade soppborste, disktrasor och en tandborste, haha. Kul shopping? Nja... Men bra. Älskar när det är så här fint hemma så nu ska det förbli så. Japp!

Nu ska jag sätta mig ner och läsa lite mer på min engelska vetenskapliga artikel!
Mors!

Freitag!

sweet. Men det känns som måndag nästan. Fortfarande inte fattat att veckorna går så fort.. Men ja. Just nu är livet bra :)
Dagen har bestått av föreläsning på förmiddagen.. Sen gärnet hem till en sur bil som jag tillslut får igång och drar iväg till mormor för att hjälpa henne till posten och ica. Väl tillbaka hos henne lagar vi mumsig mat och dricker kaffe med nybakat kaffebröd. MUMS!
Hämtar upp tvillingarna på vägen hem och börjar känna mig som extra mamma eller ngt. Kanske bra för karman.
Äntligen hemma iaf. Fick ett ryck och städade lyan fin-fin. Ska tända massa ljus och snart se Idol.
Tror mig ana att det kanske kommer sällskap senare.. Lite öl och snack är aldrig fel. Får se..

Idag skickar  jag stora stjärnan till Fanny för att du är så duktig, till Anna för att det fixar sig alltid gumman och till Sandra grattis till lyan! :D Ni är bäst!

Äntligen föressten laddat in korten i datorn också från de senaste bravaderna, haha. Alla är inte helt okej men här kommer några stjärnkort från senaste veckorna :)

image36
Vem kan det möjligtvis vara fröken pratar med? :)

image37
Jag o Benny på blue moon bar i lördags

image38
För MÅNGA öl slutade den här kvällen med :)  (Tisdag) 

image39
Barnvakt åt Luis på onsdagen.

Sååååå NÖJD!

Vaknade av Lillprinsen i morse som alltid är på ett strålande humör.. KAffe med Fanny och sen rusa till dagis och tåg. Sällskap till stan. Fanny skulle plugga och jag till skolan. Nervös för att vi skulle få tilbaka våra kursavslutande hemtentor. Va helt säker på att jag skulle på komplittera den, men inser när jag väl hittar den att jag fått VG. Vart helt skakig och benen blev till gelé.. Jag hade aldrig förväntat mig det och är så jävla glad nu!
Nu är hela första kursen klar och jag är supernöjd!!!

Kom nyss hem svinhungrig.. Smackade i mig lite pyttipanna till sen lunch och öppnade mitt lönekuvert. Mindre roligt... 1791 :- Ring inte mig om ni vill hitta på ngt som kostar pengar för jag är numer en VÄLDIGT fattig brutta...

länge sen nu...

Varit dålig på att blogga på sistonne,. skärpning!
Galen helg.. Vart bortgiven i present :)
Spenderade fredagen på Lidingö med prinsen och Fanny.. Massa mys med taccos, rödvin och Idol..
Sen har veckan flytit på.. Tiden går så fort att jag blir mörkrädd.. På riktigt, Igår vart det konstigt nog utgång med Anna.. VI skulle packa och snacka skit men slutade då med att vi drack FÖR MÅNGA öl istället, haha. Mått sådär bra idag...

Ikväll är jag också på lidingö. Passar lillprinsen Ludde medan Fanny är på föreläsning på universitetet..
Vi har myst, läst bok och lekt. Supermys, Nu ligger han i sängen och dricker välling... Somnar nog snart, så himla trött! För mig blir det nog soffan här, långt hem och skola kl 9 i morrn...

På återseende!

image34

image35


Tooorsdag!

Herregud va veckorna går fort. det är helt jävla sjukt!
Iaf.. idag börjae dagen sådär-Hade smart nog ställt klockan men inte satt på den. Som tur var så hade jag inte heller kommit ihåg att lägga på handduken på fåglarna så dom väckte mig halv 8. Btåttom!
Föreläsning i argumentationsanalys. Yeah. Eftermiddagsföreläsningen inställt.
Iväg til Abben och mötte Anna och Boden. Tillbaka in till stan och guidade mina "turister" till passenheten vid rådhuset :) Klara där så knatade jag o Anna till fridhemsplan och lunchade, fikade och handlade!
SÅÅÅÅÅÅÅ MYSIGT! Vart massa fnitter och larv. Precis vad vi behövde.
NU har jag även stoppat in 2 maskiner så jag har lite rena strumor. Dom där oranga ska ingen behöva se, haha.

Ja just det. Ska jobba i morgon. weeei. äntligen ngn som blivit sjuk *Skrattar*

Höhö. Som sagt. Inte mkt som är seriöst!

image33

snart midnatt

Och här sitter jag.. hum. märkligt hur man kan vända på dygnet.. för ett par måndader sen var det här så galen sent!! haha. sjukt. well. borde iaf gå o sova snart och försöka gå upp i tid i morrn.. Föreläsning kl 1. kanske film på kvällen ;) Väntar på att Sandra ska ringa.. Tror hon fifflar med ngt den där bruttan, haha.

Hoppas Anna-panna har kul ikväll.. Blir supermys på torsdag! :D

Äntligen!

Äntligen vart "stureplansprofilerna" dömda. 4 år. Satt och väntade på att dommen skulle komma nu kl 11. Det är en sådan lättnad, och det hoppas jag att alla kvinnor känner! Man ska inte behöva bli förnedrad i rätten, det ska ingen behöva. Finns få jag avskyr så mkt. Men efter att sett intervjun på efterlyst med den yngre så förstod man. Den lille jävla sparven har så fruktansvärt dålig kvinnosyn! Så rätt, jag´är superglad! För det känns som om hade dom inte blivit dömda nu, så hade ingen mer vågat anmäla..det va ju endå så uppenbart att det rörde sig om en våldtäckt och hon hade gjort allt, visat skador osv. Go girl! Hoppas hon känner att hon gjorde rätt nu som anmälde och drog igång allt.

Nu blir det kaffe sen måste jag verkligen sätta igång att plugga!!!

:-|

Helt okej dag, mindre bra kväll. Det är bara en sådan där kväll där det inte känns bra. Har inga bra förklaringar, det är inget  som hänt. Det bara är en sådan mindre bra kväll. En nedstämd kväll. En kväll då jag skulle vilja tröstäta, ringa ngn eller göra ngt annat mindre bra. Jag vet att i morgon har det gått över. Det är ingen större fara. Bara att rida ut. För att det är bara ikväll som det är en mindre bra kväll.


Höstsöndag i stan

Det har varit en superbra helg och framförallt idag har varit supermys. Mkt super. men men.
Träffade Fanny på eftermiddagen vid st eriksplan då hon lämnade en viss kines kommandes i samma kläder som hon hade på sig när vi var ute i fredags :) 2 sugmärken hade iaf tillkommit, hihi.
Nåväl. vi gick och käkade frukostbuffé på söder för att sedan ta oss till filmstaden sergel. biobiljetter inhandlades och vi gick och drack 2 öl innan filmen började.. lagom mysig och bra film.
Hem en sväng och sen till familjen för att roa dom lite.. (och snylta middag :P)

Nu sitter jag här, haha. Börjar sent i morgon. skönt. För sova har det väl varit sådär med :)

image30

Fanny hoppas på sms ;)

image31

Smarrig söndagsöl! :)

Om en kvart fyller min skrutta Anna 23. Ska vara först med att gratta :) Välkommen i kärringgänget :)

Lördag i soffan

Igår var den inplanerade middagen och utgången äntligen här med Chinalover.. (fanny för dom som glömt)
Vi drack äkta skumpa, lagade grym lax och va precis som vi är.
Paret P har romantisk middag.
image28

Kattis kom sedan och slöt upp i sällskapet och vi begav oss in mot stan. Hade en minibarrunda som slutade tidigt för Fanny behövde vidga hennes vyer, muhahaha.
Jag mötte upp Joakim och hade en galen färd till danderyd där jag lyckades flyga genom en halv buss. Alltid samma ben jag skadar också, haha. Det har varit en hård sommar..

På eftermiddagen så bakiskäkade jag och Joakim iaf pizza innan han snällt skjutsade hem mig. Mådde faktiskt ganska bra! Och nu på kvällen var Pelle här och kikade fottbollen. Han hade vänlit med sig chips och cola som pricken på i:et denna bakisdag :)

image29

Vi varken ser eller är riktigt kloka... :)

Torsdag

Dagen började skit men har blivit riktigt bra :)
Åker till skolan, börjar 9. Fryser så jävligt att det känns som kylan krypit in till skelettet.
vad händer? JOOOOO. Föreläsningen är inställd. Jag (och resten av klassen) har åkt till skolan i onödan. Jag vart så jävla sur. Försökte pilla med vårat grupparbete men vissa vill visst krångla till allt. Fetich? eller bara korkat?

Ringde iaf Fanny när jag var på G att åka hem igen och det visade sig att hon och Annika va på söder och fikade. Trängde mig på och hängde med dom hela dan. Vi åkte även till Sickal och kikade runt. Hann prova en del kläder, en del fint, men inget inhandlades.. Bra för plånboken, men va fan ska jag ha på mig i morrn? :S

nåväl. hoppade av vid ica och skulle hämta paket. hoppdes på att det var min kurslitteratur. då var det bara en av de 5 böckerna jag beställt.. och när jag kommer hem ligger en till jävla avi... Irriterande! Väl hemma iaf så var det mat som gällde. och det FORT. det var kris. Skulle jag hamnat i konsentrationsläger skulle jag dö först öven om jag hade mest att ta av från början :) Traskar iaf tillbaka till ica för att hömta ut det andra paketet och va händer. det va bara en bok igen! ska det komma ett om dagen? fan va onödigt.. dert som gjorde det värta tt ha gått till ica igen i regnet va att jag fick syn på Pelle i sista sekunden i bilen! Det gör alltid hela dagen, bästa Pelle!!! Superbra humör resten av kvällen! :)

Nu laddar jag tills i morrn för superkväll och det verkar bli trevligt fotbollssällskap på lördag, hihi. Bus!


kaffedag och namnbyten

Ha rju lyckats vända på dygnet lite nu när jag ine jobbar längre och har så svettiga mornar längre.. dock är det surt när man faktiskt ska gå upp tidigt och inte kan sova på nätterna ..
Well. det var värt det i morse.. Mötte Fanny i hornstull 7.45 för att kika på lya. Hade båda anmält oss och blivit kallade till en lya där.. Smet upp och insåg att man kan stå mitt i rummer o se allt. Det hela var över snabbt. Sjukt liten och väldigt dåligt planerad. Lite för sunkig och kass, men med grym balkong och utsikt samt läge.. Jaja. man kan inte få allt.. Det va dock massvis med (som det såg ut) fortfarande hemmabodda 23-åringar där med sina mammor så ngn är nog väldigt glad ikväll! :)
Nåväl. Vi smet iväg till slussen för att få i oss det obligatoriska morgonkaffet. Insåg att det fanns ganska mkt tid för flams, sexsnack och killsnack. Idag va inte dagen ämnad för seriösa snack.
Just det. Fanny heter nu mera Chinalover och lystrar endast till det namnen!

Med latte i magen och efter att ha snabbsnackat med underbara Ulrika (Chinalovers mamma) så gick jag till Ersta och föreläsning.. Den va trots allt ganska intressant, skönt! Ikväll känner jag mig lite busig och pirrig över min list.. Man kan småbusa på kvällen, allt för en stunds roande..

Igår fick jag skrivare äntligen.. . "Nisse" var här och fixade halva dan.. Alla sladdar är fint ordnade och fixade också och lite annat kom in i skåpen! Kaffe och lunchmacka slank ner också ! Superglad!

Dagens tema!
image27 HAHA

Heldag på stan

Hade introduktion på nya kursen på förmiddagen i skolan.. Åkte sen till odenplan för att luncha Fanny. Anna kom skruttandes också.. Tjejligan åkte sen in till sergel och kikade runt i affärer.. Anna köpte kanonfin jacka, Fanny linnen och en mössa och jag köpte en mysig tjocktröja och en mössa jag med :)
Sedan var det dags för Fanny att åka och skriva tenta och anna och jag åkte hem till vårt. Åt middag och köpte kurslitteratur på nätet.. Inte lika rolig shopping kan jag säga.. Men det finns nästan ingen begagnad kurslitteratur inom vård :( nåväl. Beställde alla utom den svindyra tjocka bokhelvetet som dessutom är på engelska. UHHH. Ska kolla hur viktig den faktiskt är..
Skit på tv. Jag är rastlös och trött.
I morgon kommer "Nisse" med skrivare. Perfekt ;)

Bakis

Hoppla hej. Klockan är 19 och det är inte föräns nu som jag känner att jag lever igen. Vilken dag!
Inte en chans att det blir ngn utgång eller aktivitet ikväll.. På sin höjd filmkväll, HÄR :)

Va och samåkte till affären nyss och inhandlade lite grejer. Lyckades välja middag också så jag ska snart cykla över till familjen för att snylta bakismiddag.. perfekt.

Fick en fin men inte så uppåt dikt nyss. Delar med mig:

En fin liten flicka
Vet inte vem hon är
En fin liten flicka
Kan inte hitta sin själ
En fin liten flicka
Med ett hjärta fullt av sår
En fin liten flicka
Fäller sin sista tår
En fin liten flicka orkar inte mer
Och den fina lilla flickan
Ni aldrig mer ser

På måndag börjar jag en ny kurs. Shit va tiden går fort.
Vi ska även boka julbordskryssning vilket inte direkt gör att det känns närmare sommaren direkt :)

Nä.. Återkommer i morgon som en fräschare V.


blurr

Jag ska faktiskt göra ett inlägg med en del alkohol i kroppen..  hör inte till vanligheten då jag vet att det kommer ut en hel del konstigt när promillehalten stiger. nåväl´.. Nu kan jag inte hålla mig.. ( kanske hade kunnat om ngn varit vaken och hållt mig sällskap :P )

Ikväll hade jag ett väntat besök. Fick onda aningar precis innan och var så sugen på att ställa in allt trots att det var bestämt. Dåliga aningar plus tenta-öl lockade men jaa.. Ett löfte för mig är viktigt. Nåväl. Kvällen vart superlyckad. Allt är super där. Eller? Nu till det konstiga. Enligt mig. Fast jag ställt in mig på, och hoppats samt velat att jag skulle sova ensam i natt ... så känns det nu ändå tomt. Hur fan funkar människor? Jag får precis det jag vill ha (eller?) och ändå gnäller?! är det vinet? Är det min känsliga sida? Är jag inte så förbannat självständig som jag vill tro? Det kanske är så skrämmande att också jag längtar efter den riktiga kärleken.. Det som jag, trots vinet, tror mig skiljer mig från de flesta är jag att jag inte NÖJER mig. Jag vill ha allt. Jag vill ha SAGAN. Det som börjar skrämma mig är att jag inte tror den finns.. Vissa männsikor nöjer sig och andra inte. Jag är i inte.

Jag o Bästa Fanny pratar mycket om att vi inte får tappa förtroendet för män, att det faktiskt finns bra män. Det finns det förmodligen.. Men inom våra ramar? Jag känner att jag är på väg ner i bitterfitte-träsket. Vill inte och kämpar mig upp, men det är inte långt ifrån. Är så jävla trött på att bli sviken. Vad är det som gör att bara för att man har en sak dinglandes mellan benen så kan man inte vara rak och ärlig? Märkligt.
Även om det inte handlar om löften så tycker jag att man kan vara uppriktig trots allt. Dejtar jag en tjej, kan jag säga till henne att jag inte längre är intresserad och träffar en annan.. Märkligt killar, vi DÖR inte. Vi uppskattar det! Vi (eller jag då) blir till och med glada. På ett lite märkligt sätt kanske.. Men försök inte förstå. Du lyckas endå inte.

Har iaf fått ut så mkt av den här kvällen. Den har varit supertrevlig och jag känner att mycket av det jag velat säga till denna specifika person kommit fram. Jag vet att du tycker så mkt om mig, tvivlar aldrig på det. Jag vet att jag får dig och känna dig levande, ung och uppmärksammad. Dock kräver jag mer. Jag kräver ALLT. Hela tiden. Så är det. Älskar killar med ett eget liv. Älskar killar. tyvärr. 

image26 

Dröm

Vaknade av att jag drömde en så jävla passionerad dröm i morse.. Mm. Känner mig nästan lycklig trots att det bara var en dröm.. Det hela var sjukt otippat. Personen det rörde, och den FÖRBJUDNA personen det rörde.
Ahh. Tror jag håller på att få abstinens.. haha.

Idag är det sådan ångest. Jag vet att jag tjatar öronen av alla om min jävla hemtenta nu, men jag håller på att frispela här hemma. DET GÅR INTE! de flesta verkar iof tycka samma sak så den öär sjukt svår.. och just för att frågorna är så diffusa tror jag.. nåja. den måste ju bli klar nu, finns inget annat alternativ. *gråter*
Men ändå ägnar jag morgonen åt Efter 10 på tv och dreglar på Thomas Boström, haha!image25   Passion!!!

Pling plong

Idag har det ringt på min dörr 2 ggr. Ena gången visste jag om det. J kom med lunch. Umgicks ett tag, åt sallad och drack kaffe. Trevligt trevligt. Sedan satte jag igång och skriva på min jäkla hemtenta. Då ringer det igen på dörren och en gubbe står därute. Överväger en stund att inte ens öppna faktiskt, men gör det ändå. Han säger hej och kastar en bukett blommor på mig, haha. Öppnar pappret och där hoppade 5 lila-rosa rosor fram med ormbunkar och annat grönt runtom. Älskade underbara Sandra har skickat pepp-blommor. Vart så jäkla glad och har faktiskt pluggat de senaste timmarna så det funkade :)
image23

image24

Glad!

Fick GODKÄNT på min första hemtenta. Är superglad! Känns så super att det inte gick skit från början. Det är viktigt. Hälften av klassen blev underkända. Ungefär. Dom kör hårt med oss. Det finns en anledning till att den här skolan har bäst rykte och är toppad som etta. Kursavslutning och inlämning av stora hemtentan på fredag. Nervös, men såååå jäkla skönt att ha läst en kurs redan! Det går så fort.. Ahhhhh!

Sen kan man alltid önska sig mer.. Just nu är det följande:
1. Att det ska ordna sig för bästa Fanny
2. Att skolan ska fortsätta gå bra
3. Att jag får mer tid till vänner
4. Att den ekonomiska (snart) krisen ska fixa sig
5. Att Johan ska komma hem från USA nu ;)

RSS 2.0