Helgresumé!

Helgen drog förbi i ett hiskligt tempo. Kanske för att jag inte heller satt still många minuter. Var hundvakt till familjens stora lurviga monster hela helgen vilket i sig är en historia. Den lite oroliga vovven väcker nämligen den ännu mera lättväckte Viktoria och så håller vi på. Hur som. Fredagen bjöd på inflyttningsfest hos Anna. Jag vågade inte riskera att bli bakis så jag tog bilen dit. Bra beslut. Lördagen tentades det för att sedan bara åka hem, rasta ovannämda yrväder, på med nytt fejs och möta upp Candrah för att slå klackarna i taket hela natten. Min numera varannan-helgsambo sussade över och vi bakismös söndagsdagen.. Hon drog hem en sväng och kom sedan tillbaka och vi såg Snabba Cash på bio... Myshelg!
Idag var det dock tid för att släpa sig tillbaka till gymmet. Shape på schemat och det kändes grymt efteråt.
I morgon börjar psykplaceringen och sen är det fullt upp veckorna framöver!

<3 finaste, galnaste, vettigaste <3


Resten av de hysteriska korten bjuds det på fejjan !

Min nya drog

Har varit och provtränat nu i 10 dagar och är fast. Det är det enda som just nu ger mig endorfin-kickar. Idag har varit en ganska bra dag trots allt. Kände mig mycket piggare och kunde hålla koncentrationen uppe.
Ikväll körde jag ett så sjukt box-pass. Tränade mot gym-killen och instruktören fick oss alla känna det som om vi vore i millitären. Var helt sjukt och magen var på väg att vända sig ut och in flertalet gånger men jäklar vad kul det var! Både jag och Gym-killen skakade värre än alkisen på bussen på väg hem. Jag verkar ju ha gjort någorlunda intryck för vips så bokade vi in nästa torsdag igen tillsammans. Och nu behöver han inte smöra längre, jag är redan fast.. Så oerhört peppande att få träna med motstånd och någon som får mig att ge allt! Det borde dock ingå matning senare, för att lyfta besticken var lite för tungt ikväll!
Nu, sova. I morgon korvstoppning, läsa in 2 veckor på en dag! Lördag tentas det jävlarimig!

Längtar bort...

Städar bort känslor med vim. Köket skiner åtminstone. Dricker te till middag och väntar på att handbollen ska börja så att jag kan hålla tankarna borta. Fruktansvärt tung vecka med känslor i ett rent virrvarv. Många känslor jag inte kan sätta fingret på men som resulterar i en tvättmaskin i magen. Fasar en del för Psykplaceringen nästa vecka, kommer jag orka att även bära andra? Längtar tills veckan är över, längtar tills vintern är över, längtar tills... Längtar alltid till framtiden, glömmer att leva här och nu. Snart är gymkortet mitt och jäklar vad jag ska svettas frustration där! Ny dag i morgon, eller vad är det man brukar säga?

Gråtkalas

Gråtkalaset den här helgen har inget stopp..

Och Fanny åker idag till Jamaica och jag kommer sakna min skrutta...

Och jag kan knappt röra mig idag. 2 fyspass senare, men Shape igår var sjukt roligt!


Träningsvärk och bildmaraton

Så här dagen efter så kan jag knappt röra mig. Såklart. Stapplade ut från gymmet igår som en gammal amfetaminpundare med stela stapplande steg. Sjukt kul var det i alla fall och om ett par timmar ska jag dit igen för ytterligare ett fyspass. Efter det blev det middag hemma hos familjen där familjen Wasing anslutit. Massa god mat och en supertrevlig kväll. Måste ju bjuda på bilder från förra helgen då vi målade Fannys nya lya. 5 brudar, 20 liter vit färg och några öl senare;

Mååååååla


Lite mindre måla ;)


Och några öl senare ;)
haha, förlåt Fanny men den här toppar på roliga kort på dig :O


Finaste <3


Träningsdags!

Annas fel att jag nu suttit som klistrad framför skärmen och gråtit hysteriskt i närmare två timmar. Och nej, det är inte för att hon slagit mig på käften; varken fysiskt eller verbalt, utan för att hon prackat på mig snyftfilmernas snyftfilm. Kanske inte den värsta men den hamnar på topplistan.
Nu blir det bodypump om en liten stund. Dock har jag redan lyckats få träningsvärk av bowlandet igår, haha. DET om något är tecknet på att mina muskler behöver väckas upp ur deras dvala. Motiverad och sporrad. Och lättare när man får ha en egen draghjälp sen ;) Träningssällskap är precis den morot jag saknat många gånger! Nu jäklar ska mina muskler tillbaka dit dom hör hemma! :D Trevlig helg på er mina hjärtan (och er andra också då :P).

Försummad blogg..

Försummad blogg är en dålig blogg. Motivationen har lyst med sin frånvaro och dagarna har spenderats på kronan. Nytt år och nya tag, den gamla klyschan. Vet inte om jag tycker det nya året har börjat så vidare bra, men det kanske kommer... Nyårslöften struntade jag definitivt i detta år. Kanske bry mig lite mer om mig själv vore ett bra löfte i och för sig..
Igår kom mina fina flickor över och fikade efter jobbet, supermysigt! Och idag efter jobbet ska jag hem till Anna på middag och mys. Sen är det snart helg och då blir det vin, och åter vin. Och mys. Skippar dock karlarna, det har jag fått nog av på sistone. Om man skulle ta och jobba vidare då kanske för det här inlägget verkar ju om möjligt bara bli tråkigare och tråkigare...

RSS 2.0