Hej hopp

Nu bär det av iväg in till stan igen.. Ska möta Fanny (nähe?) och växla pengar till resan. 13.30 blir naglarna fina.
Där emellan hinner vi med en fika också.. Sen ska jag brumma ut till babe´n i brottby för en myskväll. Nice.

Detta jävla trista väder gör mig galen. 5 dagar kvar nu!

En dag på stan!

Efter en som vanligt extremt trist frukost begav jag mig in till stan för att möta Fanny och Ludde. Lovade att passa Luddisen medan Fanny var och fixade håret. Hade hur mysigt som helst. Prommenerade, lekte i parken, kikade i affärer osv. När äntligen mamma-fanny kom ut från frissan så va vi tokhungriga.. Åt en varsin delikat planka på 3 röda. Hum. Sen Köpte F en snygg Ipod och det vart dags o åka hem.. Känner mig märkligt nog helt slut. Konstigt när man inte jobbar, men iof sov jag inte så bra...

I morgon ska jag min födelsedagspresent bli av. Weeei. Fin-fina naglar kommer jag ha!
Sedan ska jag bli kombo igen i morrn. Ska bli hur mysigt som helst. Saknat!

image7

höhö. Ingen kommer undan min blogg numer :)


Födelsedagen!

Jaha. Då var man 23 och en dag.. Känns bättre. Hade en helt underbar födelsedag med dom bästa vännerna! Tack tack tack tack!
Jag, Fanny och Anna gick till Bronco för att äta. Bästa maten, men tyvärr fruktansvärt otrevlig personal. well well. Vi hade hur mysigt som helst.. Pelle dök sen upp och anslöt. När vi ätit oss proppmätta och druckit ett par mumsiga öl så gick jag, Pelle och Anna vidare till Anchor där vi mötte upp Sul och hennes nya stjärna. Pratade med en massa roligt folk och skrattade hela kvällen. Kunde inte vara bättre, är supernöjd! Bästa presenten fick jag också av Fanny. En spa-manikyr. Ska bli hur kul som helst.. Speciellt nu när jag har så långa naglar.Idag har jag hängt hos farmor och sedan hos hennes tunisiska grannar. Underbara människor. Efter en eftermiddag med dom vet man hur en lycklig familj är. Får jag flytta in?

image4

Vi är BÄSTA vänner!

image5

Har vi inte stans hetaste tungor? :)

image6

Underbara människa. Så tacksam över att du är min vän!


23 år!

Klockan är snart 1. Det betyder att jag snart har varit 23 år i en timme. Hum. Vart tog tiden vägen? Har aldrig försökt förneka en födelsedag så här mkt som i år. Till och med sagt åt familjen att hålla sig borta. Inte direkt någon åldernojja, så jag vet inte riktigt vad det beror på..

well. Idag har jag spenderat massvis med timmar i staden vår. Mötte upp Fanny o Ludde för att i regnet springa som idioter mellan alla resebyårer på Sveavägen.. Några hurtiga bruttor bakom disken försökte till med något torrt skämt som "vadå, regnar det ute" höhöhö. Måttligt roade och som dyblöta dränkta katter fick vi äntligen tag i en svindyr resa till Kreta. Efter en del disskuterande fram o tillbaka fick regnet bestämma. Vi kan bara inte stanna i detta gråa, regniga land. ICKE. Så nästa söndag far vi till Kreta för en underbar vecka i SOOOOOL. Bada, grekisk sallad och iskall öl. Ja tack! Det är värt varenda krona!

Mötte iaf upp Anna senare.. Vi gick till kungshallen för att äta lite, och fastnade sedan i 4 timmar på caféet på övervåningen med en massa skitsnack. Dessa kvällar är underbara. Gick ner till internetcaféet vid t-banan vid hötorget också och mötte upp Sulan med ny stjärna hos deras gamla kompis på internetcaféet där för ännu mer skitsnack. Skrattade en massa, övertrötta som vi var. Känns som en bra start på denna födelsedag. Hur jag ska fira den har jag ännu inte riktigt spikat, men det blir nog en sväng ut och käka iaf. Inte ens jag tänker sitta inne ensam på denna bortförträngda födelsedag.
Borde gå o lägga mig, men sängen känns tom. image2


Första inlägget!

Känns som att alla just nu bloggar, så självklart måste jag hänga med på ett hörn.
Man vill ju inte vara sämre än att man är med och blottar sitt allra innersta.. :)

Dagen började med att jag vaknade upp i en väldigt mysig killes säng. Han var förståss på jobbet, så efter att ha ätit fruskost så brummade bilen och jag in till stan. Där mötte jag Fanny och Ludde för en dag på stan...
Samlade vuxenpoäng på spårvagnsmuseumet, käkade thaimat, och promenerade runt på stan.
Mys mys mys. Börjar dock bli trött på vädret. Vad hände med alla lata dagar på stranden? Det verkar som dom regnar bort.  Det blir helt enkelt en sista-minuten nu hoppas jag. Fanny, vi måste till solen!

Får se hur kvällen slutar.. skönt o vara hemma lite själv just nu iaf.

image1

På återseende :)

RSS 2.0