Bakislördag

Hade en på det hela en väldigt bra fredag! Jobbade lite med gruppen på kulturhuset på förmiddagen och åkte sen till farmor.. där kommer det som va mindre bra.. jag blir nästan alltid ledsen och upprörd på ett eller annat sött när jag är där. Den här gången var det en diagnos till begynnande alzeimers och en idot till farsa som va knixet. jaha.

Kvällen spenderades iaf med Anna. Mysigt som satan. God mat massa öl och fnitter. så där mysigt som man bara kan ha med sina närmaste kompisar! Idag sotar jag dock för trevligheten. bakis och skakis!


Tillskott i familjen!

Idag har det kommit ett tillskott i familjen Nehl. En liten söt undelatbebis har kommit in i familjen. Såå fin. Det är förhoppningsvis en hona så målet är att det tillslut ska bli ett par bebisar av det hela :) Köpa? haha. Blixten får till dess nöja sig med att flukta på henne och gnida sig mot pinnen, för lilltjejen är inte redo för LOVE :)

Har haft en så jäkla skön dag idag. Hängt med Sandra hela dagen och kvällen. Brummat runt med ett vrålåk till bil. Lunchat i kista, pluggat med kaffe hemma hos Sandra tills karlen hennes kom hem ocg gjorde middag.  
 (+ poäng :P ) Sedan kikade vi Idol och snodde sen Marcus bil och öste bandit på högsta volym i bilen. haha.

I morgon är det fredag och då ska vi fira älsklingen Anna. weei. Ska bli så roligt. Middag och mys och äntligen ÖL :)


Fanny. är så stolt över dej min älskling!image22

Mitt kärlekspar :)

Glad

Är trött men glad idag :)
Hade en väldigt mysig kväll igår.. Tror t.o.m att det blir fler ;)

Annars så jobbade jag min sista dag på fucking jävla kronan igår som heltidsanställd! SÅ JÄVLA SKÖNT!! (perfekt sätt och fira också :P)
Jag har gjort helt rätt som lämnat skiten. Är så färdig där. Alltid lite sorgligt såklart med avsked, men det blir förhoppningsvis några extra timmar där o där. *håller tummarna* Sedan ett glas vin o en o annan bira med folk som man kommer sakna. Lovely.
Känner att jag kommer bli människa igen nu. Kommer hinna träffa vänner och släkt igen. Det känns bra. Ska ta tag i de här 2 sista grejerna på kursen nu bara och sen är den slut. Hoppla. Snart läst en hel kurs. WOOOW :D

image21

Mina stjärnor: Jean, Lea och Geeta. :)

helg!

Känns inte riktigt som fredag idag. Är så klart för att jag ska jobba i helgen. Känns inte riktigt lika jobbigt nu när man vet att det är sista! Weeei. Lämnade in recensionen idag också. Alltid skönt med inlämningar på fredagar. Då slipper man fundera på det under helgen. Men Jisses. Jag längtar efter lite partaj! Yes. Massa vänner, gott vin och massa musik hade inte varit helt fel nu inte! Istället blir det Idol och mineralvatten. Inte illa pinkat det heller, haha.

Nä. nu är det tidigt i säng som gäller. Är trött så satan så det ska bli skönt!
Natti natti från en ganska nöjd Viktoria!

Idol

På tv. Så billigt nöje. Se folk göra bort sig, skratta åt andras pinsamtheter. Så enkelt, skönt och förnedrande.

Igår åkte jag med familjen för att kika på en 6-månaders hundvalp, och vips var den i bilen på väg hem till villan. Såååå söt liten krabat (nåväl, den är redan ganska stor) det hela har funkat över förväntan och blir nog i slutändan riktigt bra.. Umgicks med vovvarna halva dan, trevligt.
På kvällningen kom Nicklas. Låter som en jag blir kombo ett tag framöver. Skönt. Då är det problemet över för en tid! Borde ha pluggat, men det blir bara inte av. I morgon kör vi!

Jo föressten. Chefen ringde och meddelade att min tjänst sägs upp. Vilken jävla tur att jag började plugga!!!


Höst :S

Hallå! Vad hände? Det har utan att jag hunnit märka det blivit höst.. Förstår inte varför denna svenska underbara (okej, inte i år kanske) sommar tar slut så fort... Även om hösten i år känns ljusare än vanligt.. :)

Va ute med min älskade vän Sandra igår.. Åt en inte jättegod middag på Fridays och gick sen för att dricka ett par öl och snacka skit. Så skönt att träffa denna friska fläkt igen. Inte så lång tid emellan gumman!?!

Idag har jag då av förklariga skäl varit lite trött, hehe. Men det har inte alls varit ngn fara.. Handlat nu, chilinötter till mitt lördagsmys, haha. Ska bli SÅÅÅÅ skönt att vara hemma i soffan ikväll. I morrn blir det till att jobba en kortare dag och sen skolvecka igen.. Lovely. Snart kanske man kan ha ett socialt liv också.. Wow. image20

Vackra Sandra för läääänge sen

pepp pepp och off

Så jäkla roligt idag.. Hade vår introduktion till fältveckan vi ska ha om 2 veckor.. Ut på fältet, intervjua, syna sömmar, såga och berömma. Riktigt roligt att få se hur allt fungerar i praktiken istället för att behöva läsa det i en bok. Ska bli galet roligt, vi är den bästa gruppen! Dock har vår då underbara grupp seminarium i morgon. Suck. Ingen behöver tveka på att det här är heltidsstudier inte.. Kommer säkert gå bra, men skönt när det är över.. Ska nog slå mig ner nu och kika lite mer på mina omvårdnadsteorier.. INTE lika roligt.

Läget börjar bli lite akut också.. Kan bara inte bo här så länge till, iaf inte själv. Märkligt. Fast jag vänt upp och ner på mitt liv, gör det jag vill, gör som jag vill så är det ändå ngt jag saknar. Jag kanske inte kan bli nöjd?

Heja Sverige!

Lördag och jag har jobbat även idag. Har gått bra, men varit tråkigt som satan.. Körde iaf bilen dit så det va skönt.
har precis tagit en dusch, känner mig som människa igen och ska snart slå mig ner i soffan för att se Sverige spöa skiten ur Danmark på Råttsunda. (hoppas jag)
Hade dock varit så jäkla kul och se den live! image19

Fanny och jag på Sverige-Island

Bitterfitta?

Fredag och jag är hemma. Sitter och dricker vin och kikar på friidrott. Gör det mig till en bitterfitta? Nope. Det gör mig till människa. Är helt jäkla slut. Vill att dessa veckor ska ta slut illa kvickt. O andra sidan skrämmer det skiten ur mig att inte ha någon inkomst.. men ja.. det löser sig. verkar blivit mitt mott? haha. Verkar iaf inte så stora problem med att hyra ut min älsklingslya. Kanske t.o.m. har en inneboende på G. Spännande :)

Kanske ska slå till med att kolla på fotboll och dricka öl istället i morrn själv? haha. Då kanske det gör mig till truckflata istället. helt okej för mig. Just nu har jag inte tid för något annat än plugget, jobbet och mig. image18

Drömmar

Har börjat drömma en massa.. Tror det är för att jag kan sova mer nu när jag inte längre behöver gå upp så tidigt.. Drömmer en massa konstiga saker, drömmer en massa. Vaknar med ett obehag. Vill inte drömma, för drömmar kan man inte kontrollera. Vill bara sova. Sova tungt.


Snart kommer min skjuts som ska skjutsa mig till skolan. Sweet.

Båt

Dagen efter Båten. Herregud. Hade en helkväll, kul, med för mkt gin o tonic. Hade även en riktig mobilfylla. AJ. Nästa gång lämnar jag mobilen hemma.
Vaknade i morse av att Fanny väcker mig.. 2 resorb och en frukost senare inser vi det faktum att vi inte kommer kunna röra oss på hela dan. BAKIS. Japp!
Efter att ha legat i soffan och kikat på film tog vi oss iaf till Willys och köpte mat. Mycket mat blev det och mätta vart vi. Såg en film till och sedan insåg jag att klockan blivit kväll och det va dags att brumma hem. Nu är det snart dags för bingen, skola i morrn. Har tackat ja till 2 lyor. Hoppas verkligen jag får en av dom! Det vore optimalt :)
Livet känns roligt igen. Härlig känsla. Nu finns det bara en sak jag känner att jag vill kunna sätta fingret på. Ska ta tag i det också. Men en dag då jag inte är bakis då :)

RSS 2.0