Glömde...

Glömde tacka för alla fina kommentarer. Det värmer så mycket! Att människor fortfarande bryr sig, speciellt främmande människor. Jättekram till alla i min närhet. Ert stöd betyder så himla mycket. Utan vänner är man ingenting. Jag har de bästa vännerna man kan ha!!


Han är sämre nu..

Hoppades att lillbrorsan skulle bli utskriven idag. Var där i går och hälsade på honom. Med en massa morfin i kroppen sover han mest, men jag fick iaf i honom lite vätska och en miniprommis i korridoren. Bästa lillebror, han har så ont. Ändå försöker han, till varje pris, alltid vara positiv och trevlig. Ödmjuk och tänker alltid på alla andra.
Tyvärr kommer han inte hem för han är mycket sämre idag. Vet inte så mycket mer än att hans värden var sämre, såren var värre och han var tvungen att åka ambulans till specialisttandläkaren.
Så idag, på fjortisarnas afton, får lilla älsklingen spendera kvällen i sjukhussängen istället medan de flesta andra fjortisarna är ute och röjer.

Föreläsning om livsåskådning på förmiddagen. Vilken människosyn har man egentligen?
Lunchat med Nisse på ballkongen och sitter nu själv och dricker upp kaffet. Ska försöka läsa lite, tiden känns knapp nu innan sommaren börjar. Känner mig stressad över allt och vill mest åka härifrån. Behöver vara ledig nu, helt ledig. Behöver åka bort, få tänka på något annat än skola och vardag. Jag hoppas det blir någon liten resa andra helgen i juni. Mina enda få lediga dagar och alla mina bästa är på SRF. Bort, bort från allt..

Bästa lillebror

Bästa lillebror ligger på akuten, varit med om en rejäl cykelolycka. Bästa lillebror har fått en sån rejäl hjärnskakning att han blir kvar på sjukhus ett par nätter. Tänder utslagna, blåslagen kropp och djupt jack i pannan. Blåmärken, skrubbsår. Morfin, doktorer, käk-kirurger. Kan inte äta, bara spyr. Är groggy, hög på mediciner. Blivit liten och rädd, vill att mamma ska läsa saga, att syster inte ska gå därifrån. Får dra ut tandrötter, kommer få massa porslin i munnen. Chockad, mörbultad. Lilla killen, bästa bror. Du är mitt allt!

Grå+rosa=gråsa.

En stundtals grå vecka och en rosa helg har snurrat förbi. Söndag kväll. Snart dags att knoppa. I morgon ny vecka. Kommer den vara grå, den med? Grå som den förra, med tankar som snurrade, drömmar som kändes för verkliga. Till och med fotbollen på onsdagen kändes grå, även fast dagen i solen var underbar.
Helgen gick snabbt. Vips så var den förbi. Tyvärr. Hade jag fått bestämma hade det varit söndag morgon jämt.

Blödigare...

Har blivit så blödig på sista tiden... Okej, jag har alltid varit blödig för vissa saker. Framförallt för snyftiga filmer. Nu är det dock värre än någonsin och jag grinar för det mesta jag ser.. Igår när Fanny berättade vad hennes lilla kusin hade sagt om hennes mamma som precis dött så grät jag en halvtimme innan jag tvingade mig att ta mig samman.. Hormoner? Skruv som lossnat? Jag trodde man skulle få vårkänslor som var glada, inte blödigare än någonsin...  

Frivillig kortslutning

Igår så hängde Anna här på kvällen och jag fick ett ryck av att rensa smyckesskrinen. Massa minnen kom sköljandes över oss, kanske framförallt mig. Mest minnen från en tonår som jag aldrig vill uppleva igen, av pojkar som gjorde än illa, av en tid som lyckligtvis är slut. Summan av det hela var att trots min slängångest åkte det ut en hel påse med gamla oäkta smycken. Skönt!

Idag har det mesta av dagen spenderats på balkongen. Kan ju dock inte sola ansiktet, men resten av kroppen har fått sin del. Solen tar så bra nu, så skönt. Läst lite trist kurslitteratur också, allt för att slippa tänka.
För just nu vill jag bara stänga av hela jävla kontoret där uppe. Jag förstår ingenting längre..

Pelle kommer snart och förgyller min tillvaro. Tack gode för alla bra människor i sitt liv!

Assisterande finger..

Nattitajm. Det är fan kasst med kommentarer på bloggen numer. Jag misstänker att mina bloggar har börjat suga. Hästpung. Någon som vill ha ett assisterande finger?

Surtant

Är på dåligt humör. Inte sådär så det ryker ur öronen, men ändå surmulen. Trots vädret.
Ska göra ett tappert försök att ändra dagens stämning med att ge mig ut i solen, promma till bussen (för det är såklart körförbud på jan´s bil), och knapra lunch hos mormor samtidigt som jag hjälper henne med lite bankpapper. Krutgumman lyckas alltid få mig på bra humör, så all tillit till mormor idag.

Hoppas jag inte möter någon sur jävla granne också för då kan det bli hett i hissen..
image93

Ännu en lillbrud till världen!

Fan, Anna hade rätt. Säger jag att det ska vara lugnt, blir det karate. Klok kvinna det där.
Det har iaf tagit mig 6 timmar på soffan, att bli människa igen. Hua.

Nyss fick Thess en liten flicka, åhhh. Vet inte så mycket mer än att den kom 2 veckor för tidigt och att det är en lillbrutta. Mys mys.
 Ingen mer bebis där inne inte...


Psykologi på ICA

Skönt med bloggar för här kan man få ur sig de lite mer märkliga funderingar och tankar man har..
Tänkte idag på när man är och handlar, hur mycket det säger om en person vad som finns i kundkorgen. Det säger en hel del, och mer än vad man tror. Lika samma om man kikar in i folks kylskåp, vilket inte är lika lätt som att kika ner i korgen i affären av förklariga skäl. Så vad kan man se då?
Du handlar en liten cola, en färdig fryst rätt, och en påse chips- Du är ensam, inte särskilt intresserad utav matlagning och kosthållning. Du är förmodligen hantverkare och har inte så mycket vänner. Framförallt är du man.
Du handlar en fryst pizza, lightläsk- Samma som ovan, dock oftast kvinna, lågutbildad och har dubbelmoral.
Du köper märkesvaror, färskt ur charkdisken och tonic- Du lever ett lyxigare liv, har dålig koll på pengar (dock ganska gott om dom) och dricker alldelles för mycket, dock ursäktat med att det iaf är findricka. (alkisar dricker väl inte gin och tonic?)
Du köper en hel kundvagn överfull med varor för en halv armé- Du är kvinna, har en drös med ungar, lågutbildad, gärna hemma med barnen jämt, ursäktar din besvikelse över livet med att jöda barnen och alltid finnas där som mamma-inte som kvinna.

Hoho. Själv handlar jag en korg full med: sarkasm, ironi och bitterfitteattityd. Hoho.

Förmiddag med TBC-spruta. Aj. Lunch med Nisse och pizza i vällingby. Kaffe hemma hos mig på ballkongen i solen. När Nisse gått satt jag kvar och läste i solen, kändes den vinterkalla, bleka huden värmas upp, få lite färg, hettas upp. D-vitaminerna som fylls på, lyckan som kommer krypandes. Idag är dagen med så mycket vardagslycka som man kan ha sådär utan egentlig anledning. Den där lyckan som är bäst.
Städade på balkongen lite också och tog äntligen bort den gamla jorden från förra sommaren. Fick sån god lust att åka raka vägen till plantagen och köpa plantor och jord. Här ska planteras lika fint som vanligt, nya solstolar ska inhandlas. För ska en sommar spenderas i sommar, så ska balkongen vara finare än någonsin! Längtar!
image91


En fågel som blev skjuten i magen..

Onsdag morgon. Kan som vanligt inte sova tills klockan ringer utan går upp innan. Fåglarna kvittrar och väcker mig. Förstår inte varför jag inte vänjer mig vid ljuden. Den bärbara telefonen ligger och piper också, för batterierna är slut. Kanske jag också?

Ska åka in till stan för att fika med Anna. Saknat den bruttan som fan. VI ska hinka kaffe, käka cafémacka (sallad?) i flera timmar innan jag ska på brandövning i skolan..

Nu ska jag sminka mig och skjuta fåglar. Mors.

Tisdag?!

Som sagt, jag är förvirrad och glömde ett minus igår. Grannar. Vad är oddsen att man ska lyckas få tvättid med ordförandens fruga samtidigt som man snällt lånar ut nycklarna så mamsen kan låna tvättstugan till mattorna. Självklart hinner vi inte mer än upp innan det knackar på dörren. Jag, snackandes i tele, vinglar på en stol och samtidigt försöker få ner gardinerna. Är det då inte lilla tanten ovanför så säg. Självklart upplyser hon om att vi inte tvättar mattor i vanliga maskinerna för då kan dom ju gå sööööönder och det kommer ju drabba mig ocksåååååå. Det ända som drabbar mig är mardrömmarna om förföljelsen i det här huset. Ja, jag är ung och det är ganska unikt här i russinhuset. Men jag är vuxen och helt fullt kapabel till alla möjliga saker så om russina håller sig till sit så ska jag sköta mitt. TACK!

Hög på koffein och upprörd över fotbollen så lyckades jags lockna där ngn gång i natt. Skola, grupparbete och nerpetande av tråkig tenta som lämnades in. Hem och knapra pyttipanna med den glada VG-tentan i väskan. Nu är äntligen förra terminen avklarad och jag är på banan igen ! Nu är det dags att skaffa dubbdäck så jag inte glider av igen!

Trött men ändå med massa energi for de nya gardinerna upp. Lägenheten har dammsugits och mer ska städas. Min kväll hemma ensam, med pul och tystnad. Underbart!

Ut med råttorna

Jag är så satans förvirrad numer. Känns som jag släpar huvudet efter mig i snöre och studsar det mot alla stenar jag ser...

Dagen har bestått av plus och minus.

Fotbollen:
+
Björklund spelar en superbra match och man är tryggare med honom i mål än med Rami.
   Hammarby gör en bra andra halva i första halvlek och framåt.
   Soft att kolla på den med Nisse, med godaste kaffet och klockrena sällskapet.

- Aik
  Aik´s supportrar
  Sura, klantiga, jävla straff

Övrigt:
+ Numer ser alla mina beundrare bra in för mina fönster är skinande rena
   Sol och strålande humör (fram till matchslut)
   Jag kan röra mig igen

- TBC-avläsningen
   Tråktenta
   Saknar
  

aj aj aj

Lördagskvällen spenderades i soffan, med kroppen full av värktabletter. Laddade upp bilder på bilddagboken och jag och Fanny försökte få upp vår sjukt lustiga karaokefilm på youtube..

Idag är ryggen en aningens bättre, men kan fortfarande inte böja mig och har svårt att sitta. Iaf så ska fönstrena putsas så mina nya gardiner kan komma upp och tvätten ska tvättas.. Hm. Rapporten borde skrivas också, men författningar? Hua så tråk.

Anna? Vart har du tagit vägen?

Tillbaka i bloggandet

Dålig på att uppdatera bloggen, men tiden räcker inte till. Har varit en ganska vild tid. I princip bara sovit ett par timmar och bytt kläder hemma.. Fotbollen har börjat, vilket är lika med massa öl i bästa stämningen. Som Fanny skrev: Mer fotboll på söder.

Sitter här nu, i min långa skjorta och mina boxertrosor. Framför datorn. Är knappt att jag kan sitta upp, min rygg har nämligen låst sig.. Helt. Det för så JÄVLA ont så fort jag försöker röra mig böjligt. Jag är ingen gnällig person, jag är "aldrig" sjuk, jag har inga fysiska besvär och en hälsosam kropp. Till och med magkattaren är borta sen jag slutade jobba. Men det här tar priset! Kände redan igår att det var på väg, men rödvinet gjorde att kroppen domnade av.. Nu kan  jag fan knappt röra mig. Det är som någon satt en kniv i ländryggen, som vid minsta rörelse gräver sig djupare in och börjar rotera. Det strålar ner i benen och jag vill bara hugga av mig på mitten. FAN. Någon som har ngt starkare hemma? Nisse?

Plötsligt, i min älskade lägenhet som alltid känts underbar, känns det nu ensamt. När dörren stängdes om Dig vart det tomt. Fan. Jag är fast.

Dagen D

Vaknar tidigt och sover ganska dåligt och drömmer en massa. Drömmer om sommar och sol, om Patrik och Stefan och Pride. Drömmer om något som är bättre än det här...

 
Idag är dagen D. Dagen för bajens hemmapremiär som vi till slut  lyckades knipa biljetter till. Det ska bli så SJUKT kul! Självklart hoppas jag att sundsvall får däng, att vi får 3 poäng och att stämningen är på topp. Dock tittar jag ut. Fanny har dyrt lovat mig en stor sol idag men det regnar, DET REGNAR FANNY!


NU är det PLUGGANDE som gäller. Dagis har redan ringt och frågat om jag kan jobba. Smickrande, men jag avböjde. Kan inte jobba mer nu, skolan prio.


Anträffbar igen!

Efter 6 dagar utan mobil går jag numera att nå igen, samma nummer och allt! Herregud att man skulle bli så sablans beroende av mobiler!

Paul skickade vidare massa mail nyss som vi mailade till varandra för  7 (kanske 8?!) år sen. Sitter här med röda kinder och är glad över att man mognat. Så tjejerna med åldersnojja: Läs skiten ni skrev då, hua.

Fredag morgon..

Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna..
Fredag=sista arbetspasset
Fredag= Partaj (glöm det, det finns varken tid eller ork)
Fredag= Myskväll i soffan med sällskap (det betvivlar jag)
Fredag= Plugga anatomi. JAAAAAAAAAAAAAAAA.

Min hud känns fortfarande varm sen igår..

storm eller inte?!

I helgen började det storma här i beckomberga park.. Iaf trodde jag det.. Nu verkar det dock vinden mojnat igen och allt är som vanligt..

Nu är det de snoriga barnen som gäller igen, later!

Utmanare!

Utmanar. Kopiera in frågorna och fyll i! Genast! Wiiii!

1. VAD HETER DU?
Eva Viktoria Mörman Nehl

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svarta

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Tv'n som surrar i bakrunden med en kass film på.

4.VAD GJORDE DU IGÅR ?
Va hemma på dagen, sen mötte jag Anna i alvik för kaffe och mys. Vi får sen till solna för att fixa med Phonehouse och min mobbe. Därefter storhandlade vi och jag skjutsade hem Ana igen!

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Supergod köttfärssoppa och knäckebröd

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
mörkt och mörkt, men dagen var så fin!

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Janne, låtsasfarsan.

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Utstrålningen.

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
--------

10. HUR MÅR DU IDAG?
Bra, men supertrött efter dag med kidsen

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Kaffe

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Öl

13. FAVORITSPORT?
Fotboll

14. HÅRFÄRG?
Blondie.

15. ÖGONFÄRG?
Grön

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång.

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Jonny 14

18. FAVORITMÅNAD?
Bara det är somar så..

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Film och film, men "fullpackat" med Robert Gustavsson var senaste dvd'n.

21. FAVORITDAG I VECKAN?
Lördag

22.FAVORITHOBBY?
Fika? haha

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON
Beror på, kanske.

24. FAVORITLÅT(ar)
Massor och det svänger för var dag...

25. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Kyssar

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?
Javisst!

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Anna? Fanny kanske..

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
hahaha många

32. HUR BOR DU?
I en bostadsrätt i Bromma med 2 fåglar.

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Kurslitteratur numer bara..

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Rund och svart

35. FAVORITSPEL?
Brädspel och sällskapsspel

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN
Nej

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
nej, men blir anklagad för att skela ibland på fyllan ;)

38. ÄR DU ROMANTISK?
Va länge sen jag behövde vara det, men jag tror det finns en liten romantisk ådra iaf.

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Oftast

40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL?
Ingen, publicerar istället

41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Ska jobba på mitt nya jobb i morgon med. Dagis med småttingarna. Sen skolan en sväng, sen farmor och förhoppningsvis träffa Kim på kvällen!

NU har ni ngt att roa er med i brist på annat. Varsegoooood! 

Typiskt

När man har ett superinlägg i huvudet och verkligen VILL blogga då fungerar det såklart inte på flera dagar. HUr irriterande är inte det? NU går ni alla miste om det briljanta inlägget, för det känns oaktuellt nu... *lipar*

Idag gjorde jag karriär som dagisfröken också.. Egentligen är väl inte mitt problem att jag jobbar för lite utan frö mkt, så kanske inte så smart att ta ett jobb till, men vad gör man. Nära hem, och kul var det iaf :) Massa små goa småkids. NU när hela min skolgång verkar gå åt helvete kanske jag ändå skulle sätta mig i solen en stund och kolla igenom anteckningar?!
image88

RSS 2.0