Är 15 år priset för en hel familjs liv?

Såg delar av dokumentären om den österrikeska familjen som hölls fångna i källaren i 24 år. Blivit våldtagen, kränkt, hotad och misshandlad av sin pappa i 24 år. Fött honom 7 barn, varav ett dog och brändes i deras lilla boyta inför deras ögon. Barn som har samma pappa som morfar. Som aldrig fått känna regn mot deras ansikten, aldrig fått känna doften av våt mark, aldrig kännt solen värma deras bleka ansikten. Aldrig fått ha vänner, gått i skola och lekt. Tror aldrig någon annan kan förstå hur det känns att försöka komma tillbaka till ett liv man inte vet om, eller ut till ett samhälle som utvecklats 24 år framåt medan man själv stått till.
I slutet flikar reporten lite fint in att nu riskerar pappan/morfarn/monstret 15 års fängelse. 15, FEMTON! Som om det var mycket?! 15 år för att förstört så mångas liv. Deras minnen är inte borta om 15 år. Deras 24 år är alltid borta, förstörda. Det verkar som det inte bara är Sverige som borde se över sina lagar om sexbrottslingar. Skamligt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Du skriver ju väldigt bra. Kanske borde skicka in dina små kolumner till Aftonbladet el liknande. Kanske kan bli bloggande kvinna om politiken el nåt. Fan. Jag tror på dig! Puss :) /Din annapanna

2008-06-02 @ 22:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback