Brustet hjärta klappar inte lika fort.

Så var det gjort. Jag har raderat en människa som betydde och fortfarande betyder så enormt mycket för mig. Jag vet nu att  bara kärlek inte räcker. Det gör det endast i sagorna. Vi är inte bra för varandra, hur det nu kan vara så. Just nu gör allt så förbannat ont. Att skiljas/separera och göra slut är ju en sorg lika stor som vilken annan sorg. Att ha investerat sitt inre i någon annan, lärt känna, kämpat med och delat allt med till att inte längre vara en del av längre är som ett dödsfall.
Vi älskar, är överens och jag vet att det kommer bli bra. Där framme i tiden. Då såren läker och varje dag gör mindre ont.
Små saker som händer i vardagen och man plockar upp telefonen och är på väg att ringa men kommer på sig, att just det. Vi är inte längre en del av varandra. Jag är bara jag nu. Jag längtar tills livet skimrar igen.

Kommentarer
Postat av: sulan

haha egentligen ska det bara vara en hysterisk kattjävel men jag orkade inte pilla mer den dan... och inte så mycket dagarna efter det heller, men snart orkar jag nog fixa det =)

2009-08-05 @ 21:28:53
URL: http://aillinora.blogg.se/
Postat av: Tessan

Nej, va jobbigt. Men det blir bra igen. Tiden läker alla sår.

2009-08-10 @ 16:19:59
URL: http://myrstackarnas.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hörru! Bönderna kommer till Storstan i helgen. Någon lust att ses? Grönan eller shopping på stan? Vore skoj!

2009-08-11 @ 20:08:47
URL: http://myrstackarnas.blogg.se/
Postat av: Maja

Usch, höll på att göra slut med Kalle för dryga veckan sen. Det gick så långt att vi började dela upp möblerna. Men det blev för svårt och tungt så vi bestämde att försöka ett tag till. Att komma till punkten då man upptäcker att man inte är bra för varandra längre, det är så jävla svårt. Usch. Hoppas det blir bra allting.

2009-08-13 @ 02:18:58
URL: http://anothermovie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback